[50萬訂閱達成] Pomato 小薯茄及全新男團FINALLY 討論區 (19) (冰/童/英/J/富/蚊/朱mic)

1001 回覆
15 Like 3 Dislike
唉,其實搬office裝修成本好貴
咁我又覺得繼續搬大d
即係仲有好多創作發展空間
點都係好事黎既
雖然舊office用得盡,又要請人
但搬一搬裝修都20個?
D片質素又冇以前咁精彩、幕前發展定位又奇奇怪怪

所以我會擔心佢地
唔搬唔得,岩岩呢個冇幾耐已經唔夠位坐
今晚都有冰冰
https://youtu.be/QFwtao_KUv4
其實每年都有啲時間拍啲片係冇咁好,令人擔心
但每年亦都有啲時間有啲新活動、新挑戰,曝光率大增
只可以話冇嘢可以一直順風順水落去
學阿冰話齋,應該形容佢哋為演員,唔會再局限係YouTube
而且搬得都係有需求有能力,擔心留返俾高Ling阿富
若然票房理想,會否跟隊友及Followers講拜拜,阿冰要往影壇發展?她向粉絲派定心丸:「即是我會不會單飛?不會呀!我會雙飛,我會去不同地方發展,但不會離開小薯茄,這個地方很有歸屬感,我愛這個地方,我是屬於這裏的。大家都知道阿冰是來自小薯茄,好像早前我拍戲,麗英要做音樂,公司就留給有時間的人拍片,大家會互相調整、輪流去做。」小薯茄fans可以放心喇,阿冰是不會走的!

仲記得以前大家都仲擔心阿冰會唔會走
呢張影到麗英好靚
已經唔係filter咁簡單,係整容😂
麗英好得意
印象中朱mic同肥蚊初頭入嚟嗰陣係要對住窗台坐
唔知臨搬office嗰陣仲係咪咁

睇返兩年前阿冰條Vlog,真係多咗好多人
之前佢地拍花絮片嗰陣肥蚊朱Mic唔係坐Office玻璃門右邊第一排咩
通通先係坐窗台
咁佢煙腸/pt/唔係長做就算啦
因為加租可能仲多

隨時續租2年>搵新地方+裝修
小薯茄依家都半間經人公司

依家唔同以前 唔會係咩公司就唔上得邊度咁
唔知會唔會好似上次咁 拍片帶大家行返轉新studio
當要50萬裝修 除返24個月都係每個月加~2萬
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞