有冇思考過擲彩虹呢個遊戲有冇技術含量?

280 回覆
166 Like 29 Dislike
試過中大獎
要搵經理擺部攝錄機由上面影落去睇下有冇責界
cls
又話quit
但其實你拋入池,咁多隻色都有機會中
咁我係咪以紅色為準就夠,因為最有機會中係紅色
其他色當唔存在算
要計埋成張台同黑線嘅空間
唔會同時擲2邊介
所以只要影擲介果條邊
個cam先推開少少 再向銀仔拉 直到睇唔到銀邊
呢個時候銀邊同cam成一直線 就一清二楚

btw 咁大件事 建議揾公正行黎主持公道
之後發明左個玩法叫救機
當個fd 果粒唔中果陣, 特登即刻拋多粒撞郁佢果粒
仆街
好撚地獄。。
多謝大佬
唔該晒巴打 唔係你講嘅話我真係唔知原來中嘅機會係咁細
之前返過半年,有啲阿叔或者阿嬸已經訓練到爐火純青
講緊我覺得最犀利嗰個阿叔一星期至少嚟3日
每次掟千五個幣左右,起碼1-2個鐘
如果嗰日手氣好啲職員又鬆手,就再掟多啲
佢會瞄住第一或第二近嘅彩虹,輕輕力拋落個池到
然後嗰粒代幣會跣埋去,之後再不斷調整力度同角度

有時大獎(綠色藍色)緊手,佢會鬧人同態度好差
試過鬧喊同事,但我冇試過俾佢鬧
點都係擲界 同抌錢落海冇分別
有冇人睇哂
VAR
雖然好想認同你, 但事實同我所觀察得到既唔太一樣, 有玩開既朋友都知要中綠色唔係特別難, 可能200蚊左右有一個, 而且上面所講無技術既假設唔太成立, 因為大家都會望準先掉去有彩虹既位置, 而唔係白色空間, 再加上練慣左既人可以控制係圓心中軸掉出直線, 誤差0-10度, 哩個就足已大大增加中獎機率。

我記得以前愉景新城有個阿叔佢可以下下陰力中第1,2條彩虹, 好易就中一個獎,但搬左去宜家個新位我就少左去, 無再見到哩個阿叔了

不過帶返頭盔先, 我唔係用咩數學模型計, 而只係玩我多觀察到中綠獎既結果。

而我認為最有效既計算方式係用實測去統計, 但我估連哩D遊戲中心自己都無統計過
Cls…
你蠢姐
我要比錢開心就唔會怪佢擲界
計下有幾多機會中你都覺得咁辛苦係你廢
你影個topview再加把尺我計比你睇有咩所謂
個標題係問有冇技術含量
我用數學嘅概率解釋數學上係好低機率只係視覺上好似大機會
你就衝出黎話買開心
你智力有冇70
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞