FIFA23 Ultimate Team討厭區 (77) 不賭便是贏

1001 回覆
1 Like 2 Dislike
幾時出would cup story? 想留返啲pack抽 派飯
係好很悶
悶到想死
要捱成60場...點頂...
屌,點解限場賽?
翻工邊有時間玩,on9 Fifa
*場數
仲有五場quota
係我每一場打完之後都彈呢一句然後彈game
似又中bug
應該要賭
問自己 唔賭點反cup EA?
咁抖一晚
我早兩日都係咁, 預第日個bug 先完
今年隻game弱撚智
已經限場仲要中bug冇得打
Gnabry又要火箭
其實依家賭雞脾係咪博得過
點解打token 隊隊都著紫色波衫?
張圖幾正
大力食finisher打攻中幾好
過左氣
最多升10k鬆啲 德國踢到咁就算出線都行唔遠
Wc 10 level reward 點拎
定係要等成個月end event先派
點會一樣,首先限lengthy已經限制咗跑狗品種範圍,講嚟講去咪得haaland leao呢幾隻,下撚仲要受限隻閪腳。

第二Lengthy跑狗天生受限agi高極有個譜,轉向等等唔會咁靈活,跑狗容錯率進一步降低咗。

而且Lengthy patch唔係玩法多元化,而係救咗一堆本來倉底貨大嚿佬。

只有果啲集集追住同一堆跑狗人仔用嘅先會講一鳩樣,不如話果啲先係跑狗最大supporter
刷token都開外掛用電腦黎踢
不如咪撚打機啦
課得外掛仲黎刷token
而家改返explosive 正常都係救返啲倉底細粒人
佢搞乜變到成個阿拉丁咁
明明之前係曼城都幾型
真 如果toty刷唔中 直接棄得 買幾多coin都追唔到 唔通課幾千玩兩個月咩
所以我認同係要patch返,但佢patch完撞正power curve爆升,而家講緊大家打反擊,半個球場都追唔到大家。 咁跑狗玩法成功率高,投入風險低,咁啲人自自然然唔會玩大嚿佬,唔可以怪班玩家,係EA自己無做好平衡。

我都加入咗跑狗大家庭,但你問我lengthy patch好唔好玩,我又覺得有新意過而家,至少果陣我會用咗一堆本身狗也不屌的人仔玩,幾funny
我換撚晒 4包84*20唔奴了
上集toty除左朗包 都唔係話貴到買唔起架
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞