FIFA23 Ultimate Team討厭區 (77) 不賭便是贏

1001 回覆
1 Like 2 Dislike
Icon係loan 另外個個乜鳩創造者無寫 睇圖就唔係loan
之前就明明我用快馬跑先都要比你隻中堅追到一野撞走
而家就中堅跑先幾多都係食塵
dup肥做咗 純lengthy鬥跑射波真係幾勁鍾意攞嚟扭就應該唔啱用
玩mitrovic 9981斬好爽
可以打返傳控 不過ff下好 ea之子麥總要跑步 嚟緊都會係跑步遊戲
其實唔應該得Explosive會nerf top speed
所有type都應該nerf,咁先逼到你打組織入禁區
有幾多真實快馬會全速直線跑50碼落底 除左Adama條on9
VJ都係對住Fernendinho先硬爆佢
D sbc多撚到眼都花
同埋d進攻AI唔改 要人L1call先郁 最後就變番9跑
個人鐘意玩Lengthy版多d
始終今年新野
往年d牛龜球員一律當肥料
今年驚頭連rg Harry Kane都有人吹
呢個係
但吹奏原因都係因為跑得快咗而唔係其他野
我都買咗隻來玩
佢其實只要個濕鳩balance同strength fix返就得
而家啲大舊衰幾高strength都冇用,低balance=搵隻美斯撞一撞你就偷得走粒波
連續幾場有份單刀都入唔到波 就唔想用 用番haaland仲易入
其實而家都用到既
隻摩連迪斯都真係多人用
今年仲未有巴打發生朗癲事件?
明明年年差唔多呢個時候一定有幾單set錯即買價慘案發生
堆best of totw好似會反彈
Sorry呢期輸到仆街
未load張圖已經負皮咗你
其實你咁耐無玩 玩住career mode練下技術先再課金啦
Lengthy 版多組織?
個個拎波叫啲大舊佬跑跟住L1+3角
一係就搵lengthy 仔打邊爆尻啲閘,恰尻佢地strength 唔夠

我真係唔明兩個版有咩分別 都係9跑
分別就係explosive 屈速,lengthy 屈尻你啲後防唔夠硬唔夠快
咪又係toxic 。
Lengthy 多組織,笑撚死

我就meta rat 既
咩patch 咩meta 好用就用,但講到咩以前lengthy 點好點好,真係得啖笑
打電腦壞腳,去season練下就夠
D大隻佬冇左個真係大隻佬個優勢

真實果陣chiellini 對stering 呢d 一捉到就就唔會比佢過 當然係矛d 但一直對抗緊果陣都唔會比人就咁跑過

仲要有d球員兜大個外圈跑都贏咁多
bf盃script鳩我3場
場場送粒老烏/reflection比對面 ea好撚野
笑左 係d tg group見到隻wc vieira好似好瘦咁
打season 唔壞手?
求其砌隊西甲隊響dr 打起咪得
輸咪打到贏
夠分入去打playoff 打到qualify 為止
做齊依兩樣好快進步
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞