香港人已經被標籤為今次「白紙革命」既領頭人

745 回覆
1565 Like 61 Dislike
是但啦,既然你都睇透咗,仲咁著緊做咩
Exactly Lihkg 個個post 都叫大家唔好諗住幫,事實係人地洗你幫咩
香港又嬴
全中!
靈堂失火, 火我放的.jpg
別拆穿官方套路
f word
笑L左
佢咁講最近應該零舍多後生仔過關架喎 比啲數字嚟睇下先啦 邊個得閒干涉佢地內政呀
到左冇哂白皮膚既外部勢力,有口音既外來人就係外部勢力,之後係有口音既本地方....
真 以為lihkg真係有份左右到局面 根本無人提過幫 只係叫大家唔好笑人
支那:總之有咩衰都好,都係香港人嘅錯
好想收集多啲19年呢啲圖 而家好岩用
拉得!!
屌你老母繼續清零咪幾好,
唔撚想開大陸關呀仆街!!!!
根本叫人支持支那果班先係五毛
而家無撚晒班垃圾大陸閪乾淨好撚多
而家個波推俾香港人

突發!我現正身處成都集會現場
https://lih.kg/3227071

呢個po 樓主係咁先
鎖關 3 年仲上到去攪事
幫乜鳩啊 人哋都唔撚 care你哋班港豬意見得班傻鳩cctoy以為自己左右到大局
好撚多5 毛 開工。
抺黑,分化,經過呢幾年正常人點會唔知呢d 招數
上面既事抺黑,分化 大陸人,射個波落香港
連登到就扮晒2邊立場挑火頭,再分化。 冷嘲熱諷香港人失敗,冇行動力,自私怕死

真正既香港人 係點, 3 年前 大家都好清楚。 係無私大愛,定自私怕死, 一切都刻晒入大家個腦到。
唔會比呢d 分化挑撥改變到。

你留意下,分分鐘你覆緊果個根本就係5毛開工post. 爭拗冇意思
凡係挑火頭,分化。 冷嘲熱諷香港人失敗主義, 都應該警惕。 呢個post 都係
大陸要反既自己會搞得掂 洗撚你地香港小數黃屍幫咩
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞