[星耀王者妙玲瓏] 十一月三十日谷草八場賽日討論區 I

932 回覆
0 Like 2 Dislike
啫係12月唔俾佢來
1.2 牌仔真係好睇得起佢
咁耀滿瓶可以用邊個
就算田雞好返佢都係會繼續騎勇戰
關咩事
老友
今日反潘唔撚掂
果陣唔係話佢國際賽返嚟嗰陣farewell咩
咁依家變咗1月搞啫係預佢12月嚟唔到
橫山典
可能馬會1月先方便幫佢搞呢
鐘易賴好笑啲定森保一好笑啲?
11/27 馬PO精選

第一組

R1 嘉應勇士 (小廢青) 退出
R2 請讓路(香川)第四
R3 太陽拍檔 (金仕芬) 輸
R4 龍船快 (Win神) 輸
R5 大眾勝利(加比爾)輸
R6 星洲駿馬 (田泰安兪真) 輸
R7 保羅承傳(天堂之門)P$39.5
R8 旭日昇(嘉殷點睇)第四
R9 永遠美麗(Octavian) 退出
R10 禾道福星 (Machico) 第四
S1-1 飄揚青帆 (賴人莫雅) W$41 P$15

total W$-155.5

第二組

R1 國士無雙 (poom) 輸
R2 添有運 (楓可憐) 輸
R3 存喜心 (Fantome) 輸
R4 翔龍再現 (俊歡騰) 輸
R5 齊心同行 (恭敬不如藏拙) 輸
R6 中華英雄(戰羊)輸
R7 星運子爵(天龍之龍)輸
R10 包裝必勝 (一米九) W$23.5 P$13
S1-1 誠實心(葉楚航)輸

total W$-297.5

第三組

R1 英雄豪傑 (三棵樹)W$55 P$17
R2 友盈友福 (真絲不騙) 輸
R3 天足貓 (放聲歡呼) P$14.5
R4 從所願 (天魁星) 輸
R5 文明之星 (紅豆)輸
R6 是必飛飛 (shinn) 輸
R7 佳運財 (Grealishbb) 輸
S1-1 謀勇兼備 (金世正) 第四

total W$-230.5

第四組

R1 極速之星 (華可可) 輸
R2 潮州大兄 (Messi_Lingard7) W$29 P$13
R3 能文能武 (帶來吉利)第四
R4 金像非凡(乳頭)輸
R6 星際精英 (冬天沒有雪花) P$25
S1-1 小巧勁力(Ozil) 輸

total W$-97

第五組

R4 志友盈 (梁家隻(華一))P$52.5
R6 紅運閃耀 (蘭仔) 輸
S1-1 野田猛鯨 (武豐) 輸

total W$37.5
其實係
森保一起碼有嘢威下
鍾易禮?算吧啦
切柒笑你騎爆馬
好耐無見到佢
中二禮d訪問講話覺得自己好識變通
25我?
切柒
壽郎正
屯門永遠都唔俾WALK IN
痴撚線
呢排咩老環
好耐無見你上水
聽人講切柒今日巨中火鑽X潮州 WIN 2X1
「閃電烈馬」沿途在沒有遮擋下走外疊,其後大敗而回。小組認為「閃電烈馬」的表現難以接受。
「閃電烈馬」必須試閘及格,並且通過獸醫檢驗後,才可再次出賽。

「合夥雄心」同樣大敗而回,小組認為該駒的表現難以接受。
「合夥雄心」必須試閘及格,並且通過獸醫檢驗後,才可再次出賽。

「旌鷹」包尾大敗而回,小組認為該駒的表現難以接受。
「旌鷹」必須試閘及格,並且通過獸醫檢驗後,才可再次出賽。
G POST 冇見佢咩
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞