New Balance 討論區 (49)

1001 回覆
2 Like 5 Dislike
第一次著NB 應該買990V3定V6
邊有咩應唔應該
覺得邊對好睇咪買邊對
客觀分析就v3 多款又平啲
睇自己需要啦其實兩隻款都ok 嘅話睇腳感邊對啱自己啲
例如v3有啲人腳偏細著浪下浪下會唔鐘意,相反我呢啲偏闊嘅咪覺得好正好啱腳又多花款可以揀
v3靚好多
v3世一
V3,V6太小色
放下毒,終於入左
想問下 1906r係咪著返正常尺寸就可以?
請問邊到原價買到
Mic 996 成對假野咁
入咗對990v3 覺得好似冇2002r 咁舒服
勁硬
反而相反 著幾對9系 一試2002就覺得唔舒服
邊到有得買
當你行全日街就知淋=rubbish

硬身d嘅鞋承托力好d無咁易攰
其實都好睇足弓形狀,如果覺得硬而唔舒服,有機會同我一樣有扁平足
goat
炒到好貴喎
但係扁平足係更唔適合硬身鞋

會過份往內傾側

所以d矯型鞋墊個足弓位係硬到咩咁
我就係因為扁平足著唔到好多硬身鞋
有無人知香港會唔會返呢款? 好想買對可以防水嘅行街款NB

接續 1906R 鞋款,New Balance 今番再將大地配色「Castlerock」注入以現代風格重塑的 2000 年代復古跑鞋 2002RX,採用冷調灰棕色優質絨面革與 GORE-TEX 透氣防水面料互相拼接打造鞋面基礎,並透過「Natural Indigo」、「Brushed Nickel」等低明度色彩詮釋底部和細節處,最後搭載 ABZORB 緩震中底和 Stability Web 外底技術提供全天所需的支撐和舒適腳感,帶來兼具冬季外觀又能抵禦惡劣天氣的鞋履選擇。

New Balance 2002RX GORE-TEX 迭代新色「Castlerock」現已通過 New Balance 以 $180 美元的價格販售,有意入手的讀者不妨前往選購。
香港邊度買carhartt平
內傾就係扁平足?我有啲鞋著耐咗都會向內磨蝕 勁奇怪
平時著英製997
今日去試美製990v2,要細多半碼先啱
但斷碼無得訂腳細
千4買亞製過唔到心理關口
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞