New Balance 討論區 (49)

1001 回覆
2 Like 5 Dislike
咁樣好咩

我sky
我幾年前係joenewbalance買對993navy果時運埋返嚟都唔駛$1000,而家佢得返啲垃圾鞋買
個時邊到買?
初初著落幾舒服,但9060足弓位唔係點夠承托,所以著半日左右隻腳會攰,建議特價可以玩下
搵代購訂 上年993未hit返
嗰陣買完992gr上咗癮就訂咗對993MG
想問下大家平時Kith 訂鞋幾耐ship到
想買返M990TO3, 但NBHK 門市都冇啱我size, 想問下goat 個操作係咪可以我make 個offer, 睇下有冇人放, 有就ship 去goat verify, 之後寄俾我?
你睇返goat 個到各個碼啲人最平放幾錢啱價就去馬啦想平啲咪試下bid 出低啲個價等下會唔會有人肯平啲放囉最後goat 係會verify 先再寄畀你利申前排都係goat 入咗對to3

想再穩陣啲可以去返啲大嘅外國銷售網就唔駛驚假嘢不過價錢就高返啲(大部分都高唔過香港價

如果介意qc 可以搵啲本地細舖試真啲睇真啲都係一個選擇嚟
感謝巴打咁詳細
我見香港好似得返secondkill 有US9.5, 其他細舖都冇size 了, secondkill 信得過?
如果外國網有咩選擇呀((唔好意思第一次買)
香港而家先出Cordura fabric, 真係慢半拍, 仲好似少左對啡色
https://www.newbalance.com.hk/zh/gender-neutral/shoes/M1906RV1-39922.html
啱啱放飯先得閒睇你留言不過有其他巴打答你就OK LA
btw去馬未

有無ching知呢對最細size係幾多?有無女裝size
睇goat 好似3號半唔覺有女裝size
想問邊到買990v3 grey平 見ca官網計埋集運應該15xx左右 另外v5著8.5 v3係咪都一樣
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞