幫魯廸加護航既都 ON9

176 回覆
627 Like 19 Dislike
唔知你真心定點 抬高腿跑 係好正常既衝刺動作黎 保特Powell 個個都係咁跑
日本仔反cup 都係搞下氣氛姐, 唔洗介懷
Hamann踢波嗰陣你出世未呀忽然球迷
咁你憑咩覺得屌鳩魯迪加嘅人都係忽然球迷呀
同埋我唔係話你忽然球迷喎
係屌柒你想搶高地屈人做忽然球迷
足球係多呢啲 banter嘢架啦
駛唔撚駛開咁多po 講
我想講個重點唔係佢點跑,跑到好似史端寧咁都係笑下佢者,個重點係佢D嘴臉擺明笑鳩對面呢樣野 佢咁撚寸而家咪受番囉
今年成隊德國連16強配唔起
入完一粒成班hea下hea下咁on99
抵撚死德國佬
狗閪老鼠啲歪理笑撚死人
批評=教
成班賤種車都成日教個拎個歐聯嘅文迪踢波
唔係玻璃心,我都無話佢歧視,球場英雄地,你贏波指住人黎笑都得,無品者,黑鬼未完場就寸,而家反輸咪比人鞭屍
合情合理
屌 贏緊咪挑釁下對方 有咩大不了
比賽期間挑釁對手有咩問題,你咁講球員落場出skill move插花no look lass一樣有問題啦。完場雙方揸個爬就算啦
平時D聯賽得球迷睇咪少人屌 世界盃做乜都會比人放大就預左
佢之後個濕鳩笑笑口輕挑抵啦,第二球望下個死人背脊啦大大個隊友包哂恰西仲舉隻閪手
雲佬射失12碼當面比人串,伊巴射12碼前比人挑釁之後入左一樣笑番人轉頭。一直以黎都大把人互串啦,球員都冇咁上心反而連登仔咁落力護航
其實大部分護航既都係想話佢冇歧視姐
條撚樣都唔係第一次咁樣挑釁對手 都唔係第一次咁樣做之後比人反cup
好笑既係 第一頁有人話魯迪加笑緊你東亞病夫都唔知 明明條撚樣本身就成日咁樣挑釁人
睇到香港好多人都同支那人一樣咁自卑心重
的確係冇問題

挑釁>贏波,成件事抵你威既

挑釁>輸波,即刻變到好柒,比人屌到飛天
挑釁無問題既,好多球員都多 trash talk 辣㷫你,馬特拉斯辣著拖舟我都覺無問題架
不過佢咁樣當面笑9對面,個感覺係唔認真對待比賽同唔夠專業,我針對既係呢一點
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞