幫魯廸加護航既都 ON9

176 回覆
627 Like 19 Dislike
你平時都係咁跑同今次都係咁跑有撚關係咩

個波出左界後影到佢D嘴臉擺明笑鳩對面,你踢得咁輕佻無問題架,可以係個人風格,但而家輸左就預左比人抽水啦
真,明明係佢挑釁先激發到日本爆seed, 最多話佢抵死
啲皇馬球迷衝哂出嚟話佢贏輸都係咁跑 但係完全搵唔到佢輸波都咁跑嘅證據….
佢地會叫番你自己揾片
個世界總有好多on9 仔沖出黎護航

魯迪加一定係侮辱緊日本,仲幫佢兜個d 燒壞腦
輸波都照玩膠 我只服呢一個

https://youtube.com/shorts/j6BQ1C1zMIo?feature=share
只可以話佢抵撚死
東亞病夫係咁, 比人笑緊都扮唔知
原本佢抬腿跑都算,因為知呢條友都有時跳線,但影到佢擺明笑9你個樣,擺明睇小你,都唔講尊唔尊重對手,一個職業足球員係世界盃用呢個心態比賽,仲有人撐好好笑
德國周三在2022卡塔爾世界盃決賽周E組首戰半場領先一球下,被日本後來居上以2:1擊敗,德國名宿夏文對德國表現並不滿意,指他們在下半場看來耗盡了能量,又點名批評防守淺野拓磨時用上抬高腿奇怪跑法的堅魯迪格不尊重對手。
今場比賽戰至64分鐘,德國仍領先日本1:0,魯迪格在高速追趕淺野拓磨時雙腿抬得甚高,成功壓制對方並出底線後更咧嘴而笑。有網民為這名皇家馬德里後衛辯護,指他效力車路士時亦曾做類似動作,惟亦有網民表示,如果他只是在領先時才做此動作便是輕敵。
曾代表德國參加兩屆世界盃、2002的一屆更打入了決賽的名宿夏文批評魯迪格非常不專業,「很傲慢,他在笑,現在只有一隊在笑。」夏文又說︰「比賽的精神是要尊重對手,尊重你的對手,而他沒有這樣做,我對此沒有任何解釋或藉口。」
正垃圾
個一刻, 就算支持德國既都想日本仔反cup
最後日本仔做到. 唔知呢條黑柴有幾咁嬲
呢場直程係公關災難, 全世界睇住你侮辱對手而又輸左
公關災難, 真係好柒
影衰曬成個德國
支那人心態咁, 平時都周街痾屎痾尿,
所以去到其他地方都一樣冇問題
魯迪加:佢地歧視我
閪德都唔係好野啦
又怕俄又奶支
點算第一次agree夏文
日本仔算有禮貌,完場成班學魯迪加係佢面前跑就好
如果咁做咁同魯迪加有乜分別?最好整d乜魯迪加fail meme video, 幾秒枱腳跑然後fail果d短片做challenge share出去
場波輸左就係柒
邊個都係咁講
放心啦, 日本仔背後既網軍會做野
你怕報唔到仇咩
諗起法國對瑞典青年軍果場慶祝入波

https://www.youtube.com/watch?v=GGLNSxAOSo0
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞