同志夜店槍擊案中「戰鬥模式」制伏槍手 退役美軍:我只想保護家人

50 回覆
78 Like 1 Dislike
依個美軍先係真正good man,唔係啲柒頭皮指嘅”good man with gun” 班仆街有槍就拎去殺人,人哋依啲美軍militia 先真正需要武器
咁係咪red state 都好要匿名地起人底其實都唔難
所以應該有軍訓嘅人先配AR15,唔係啲所謂”good man with gun”嘅槍撚 有部分一白卡上嚟,立即當場橫屍遍野
cyberpunk?
真係毒瘤嚟
依啲真正good man,啲”good man with gun “唔該收皮
你係咪掉轉咗
Libs of Tiktok
做得幾好喎佢哋,有咩問題
左翼對小朋友搞drag show, 教佢哋變性,起底好少事
又係呢啲論點
shell not be infringed 你邊一part 唔明
退左役啦喎清,就算現役警都有大肚腩啦
教小朋友呢個世界上有transgender 有咩問題?
右翼搵小朋友選美又得?
仲搞埋purity ball
Well-regulated militia 你邊part 唔明

美軍就係喇,”good man with gun”嘅廢柴冇資格比
點解唔教傳統家庭價值先
美軍係militia?你都癲得幾暈巡
你知唔知militia呢個字點解
點解要教,就算唔係LGBT 點解一定要結婚生仔?
“Good man with gun” ,尤其係白卡槍手邊忽係militia 有權利冇義務,搞到咁多槍殺案
答咗問題先啦,唔好兜
白卡佬係咪well-regulated militia 呀 依家示範咗咁多槍殺案,殺人兇手都係well-regulated militia 呀
白卡佬都係well-regulated militia 真係唔怪之得咁多槍殺案,返學去超市都好似去戰場咁,真係多撚謝晒啲well-regulated militia
真男人
瘋了,瘋了,都已經瘋了
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞