[特攝撚] Super Hero Time 討論區 Geats 11 , 暴太郎戰隊 37

356 回覆
4 Like 2 Dislike
有啲ghost系拉打feel
希望可以勁到尾
而家少咗好多出場勁到落尾嘅敵役
(Evol 除外
條腰帶好未來風,同慾望腰帶兩樣嘢來
茅場晶彥開外掛打player

為左要令Ace碌地要去到幾盡?
如果係咁咁幾好
我反而都覺得有小小555系
而且佢今年都20周年
今年所有design都好穩陣
最奇怪都係得panda punkjack,其他人無論造型定配色都好大路
https://streamable.com/nsw29x

鬼妹真係好活潑
真心似似地
覺得似riot trooper+ ghost 無限+滅亡迅雷
啲量產拉打仲要用弓,係咪想死得快啲?
摩擦力
到而家都諗唔明點解唔佢用beats
同埋狐牛狸三個主裝都襯返色點解佢同貓唔係
定beats monster唔係佢地主裝
Gp03 from
咪好囉 上年revice d柒造型真係咪撚搞
扮咩嘢,上年revice嘅造型普遍評價都係正面最多人唔慣只係撞色問題

隻色難頂

咩扮咩嘢? 普遍評價都係正面關我咩事?
跟本冇1個form係靚
好柒
咁又咁講上年主拉升級form同其他拉打係正路既
係風雷隻色柒,改左真revice色就靚好多

其他拉都好正路,係唯b同打靶仔雜兵左啲姐
但今年好似冇主題咁
第一season 就個個都係動物啦,但大buckle 冇統一主題
邪魔徙就植物啦

第二season就突然全部機機械化唔係唔靚,但個主題唔出咁,我自己麻麻地呢啲

好似build咁,主題好唔出,
key item係樽,罐,唧唧包裝飲品,唧唧冰,天才個個唔知係咩黎
變身工具有,工廠,蒸氣機,擠壓機,熔爐,齒輪,另外龍我條龍都係唔知係咩設計概念
雖然有個idea ,但好似都好亂咁,又要加有機物+無機物設定

比較鍾意一眼,就睇得出個大主題
OOO Birth 硬幣,扭蛋機
鎧武 各國鎧甲,腰帶就係整水果用嘅刀同榨汁機
Drive 各類型車,二拉三拉係電單車同引擎

又比較特別嘅,係我知道設定先覺得有趣
Fourze 同meteor 係相對
一個白色一個黑色嘅拉打,一個係離開地球既火箭,一個係降落地球既流星
完全agger
尤其geats個新強化硬係覺得個style唔夾
下隊戰隊睇黎真係甲蟲主題 希望唔會跌watt
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞