FIFA23 Ultimate Team討厭區(61) 世盃開波!

1001 回覆
0 Like 0 Dislike
All in哂啦
仲話球會無關心過佢 同埋懷疑佢
中加拿大ptg行到幾遠
開始唔夠力喇仲要雙3星
88rate 唔做肥料仲有咩用
pc版比人清哂無貨
Rare gold quick sell 都係540-570
而家買普金buy now 500$麵未必搶到
幾十蚊唔攪咁多
比利時 克羅地亞 你自己諗
有第三都當贏左
不如球會架構真係柒嘅
廿年如一日
班高層剩係用隊波嚟搵錢又唔投翻資源落去
第一單佢有家事
我都信係真 果時都有傳佢老婆產後抑鬱
但果時傳得咁勁話文迪斯四圍R都唔似係假
其實當時牙朗出黎親自講句咩原因唔歸隊就好易解決
但佢就係冇咁做

第二單話應承佢打正選
暫時好似係佢單方面講
要等睇interview詳情同埋坦狗有咩回應

佢咁樣講根本係反面冇彎轉
我覺得佢已經搵倒下家了
開頭話個女病左坦都幫佢話家庭原因
成個夏天吹風想踢歐聯
返黎冇態要慢慢操打後備先就走場發脾氣
morocco 排22 真係第二已經超額
對面曼城青訓成熟好多
曼真係好彩先出到加拿祖
之前係艾蘭加同綠木?
兩個都收收地皮
車狗想要老板就係杜曹唔要牙朗先炒
最搞笑9月唔敢講就係驚雪到世界杯更加冇態
一到最後一場就話病走去爆大獲
唔好講球會同坦克有冇尊重佢
佢有冇尊重過曼迷呀?
兩次聲明都冇同過球迷道歉
依家車狗場場妹下妹下 岩晒牙朗
格拉沙有錢賺就得
之前果個仆街CEO又係
呢十年沉到咁好正常
其實球會問題 上年季尾蘭蛇都擺到上枱面講 坦蛇都執緊

至於 季前唔理係咪真係個女有病 所以唔踢季前啦 但阿朗擺明想走 只係拿玻里 拜仁都唔要佢 而士砵亭教練話如果佢黎 教練就走 唔教 (同埋朗都唔會睇得起啦 講真 歐聯行得幾遠)
佢擺明就係想踢歐聯 之後無人簽 先最後post ig 話 the king is back!

至於今季佢既表現係點 其實有睇波既 都好清楚
有冇朗 迫搶都係廢 不過呢個timing發脾氣好無謂
車狗契弟波 前面個個都唔射淨傳 啱哂刷牙朗鞋
依個點發先達到最大功效喎
唔驚比人雪又可以迫曼無條件放佢走
90 Puyol 有冇巴打用過?

勁唔勁過vvd?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞