FIFA23 Ultimate Team討厭區(61) 世盃開波!

1001 回覆
0 Like 0 Dislike
就算牙朗跌watt都好
咁樣撚狗真心賤
唔講以為冇出牙朗依家排第一

no offense 純粹咁啱碌到張圖
馬斯亞仲要傷鳩埋 出牙朗都正常嘅
不過牙朗要講到咁盡應該都真係忍咗好耐
我刷 科蘭果隊波咋

因為平時我都會打埋sb 上e1

所以唔郁果40場了
咁點解唔拎隊刷swap隊直接打
快開!
牙朗講真話無人理
高層想逼佢走 坦克轉個頭又話佢係part of the plan
條友其實都唔係好人
等睇有人跟你入rg
我屌你老母呀 你全家長病百歲
因為我刷swap 打 semi pro 咁我諗住都係掛機

平時打sb上e1 其實20場就差唔多搞掂

班fd又掛住打gow 所以夜晚多返時間打sb 所以唔刷埋swap了
你終於唔係問問題
想問英超有冇st可以同lw兒子換位
夏天冇歸隊操
同時傳得好撚勁佢經理人四圍R歐聯隊收留
結果冇人要 臨尾先歸隊
踢左半場熱身賽 (好似又係未完場就走左)
聲稱當時係家事所以冇返黎
但佢一路都冇出黎澄清過

今季落親場都冇咩貨交
自自然然冇正選
特別係換左領隊 踢法上相對要多跑動同迫搶
出牙朗真係成隊波都表現唔好
尤其好明顯d隊友會專登餵波比佢
但佢真係連easy chance都把握唔倒

對熱狗果場曼狗打出代表作
贏到2-0 臨尾89分鐘坦狗想換牙朗出黎
牙朗拒絕兼且直接離開球場
事後比坦狗罰佢停賽一場
呢單野好多人都屌話坦狗唔尊重 係侮辱牙朗
老老豆豆 我個人唔覺有咩問題

雪完一場之後
牙朗跟手又連續3場踢正選
但表現都係麻麻

去到最近一場
曼狗靠個18歲細路-6補時絕殺
扯撚哂旗之際
就爆出牙朗搵左阿狗(名叔?)記者做訪問
訪問未正式出街
但流出左嘅內容就係佢屌曼聯 屌坦狗
話坦狗冇尊重過佢 所以佢都唔會尊重坦狗
另外都有提上年蘭狗
話唔撚識佢邊撚位啊 要我跟佢踢波?
金夏撚咩事
跌到3雞
BF panic正式開始
拜仁個管理層一定唔會俾佢嚟啦德國佬最唔撚妥呢啲
如果你係曼聯個狗竇講 一定比人屌到仆街
入面已經唔可以理性討論
第一單唔係講左話真係家事咩

第二單唔係因為應承左會比正選佢?點知垃圾時間先出

定係fake news黎

不過呢啲睇定啲先啦牙朗咁樣同反曼聯面無分別
朗鳩可以做記者
見到咁多字我都嚇親
好奇一問
多唔多人用rare gold 抽75+
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞