NMB48討論區31:山本彩生日快樂!

1001 回覆
12 Like 1 Dislike
【情報】AKB48 、NMB48 畢業成員 將來台參加 台中2017 無懼音樂祭 NO FEAR FESTIVL(免費入場)
【2017 無懼音樂祭 NO FEAR FESTIVAL 演出者第七彈『竹內美宥(AKB48)』帶領『片山陽加(元AKB48)』、『野中美郷(元AKB48)』、『肥川彩愛(元NMB48)』、『山岸奈津美(元NMB48)』甜美登台!現場將公佈下半年的驚喜消息!】
08/26-27「2017 無懼音樂祭 NO FEAR FESTIVAL」@台中圓滿戶外劇場!免費入場!

乜咁玩啊ching

去啦

焜水嘅兩個推

真係啊呢兩個
都排幾高名次啊心目中

完全無唔去嘅理由

3個
【情報】AKB48 、NMB48 畢業成員 將來台參加 台中2017 無懼音樂祭 NO FEAR FESTIVL(免費入場)
【2017 無懼音樂祭 NO FEAR FESTIVAL 演出者第七彈『竹內美宥(AKB48)』帶領『片山陽加(元AKB48)』、『野中美郷(元AKB48)』、『肥川彩愛(元NMB48)』、『山岸奈津美(元NMB48)』甜美登台!現場將公佈下半年的驚喜消息!】
08/26-27「2017 無懼音樂祭 NO FEAR FESTIVAL」@台中圓滿戶外劇場!免費入場!

乜咁玩啊ching

去啦

焜水嘅兩個推

真係啊呢兩個
都排幾高名次啊心目中

完全無唔去嘅理由

有啊, 冇錢去

乜咁玩啊ching

去啦

焜水嘅兩個推

真係啊呢兩個
都排幾高名次啊心目中

完全無唔去嘅理由

有啊, 冇錢去

唧下就有架啦

乜咁玩啊ching

去啦

焜水嘅兩個推

真係啊呢兩個
都排幾高名次啊心目中

完全無唔去嘅理由

有啊, 冇錢去

唧下就有架啦

唔唧啦,成日唧嚟唧去,會瘀啊,有疤架

去啦

焜水嘅兩個推

真係啊呢兩個
都排幾高名次啊心目中

完全無唔去嘅理由

有啊, 冇錢去

唧下就有架啦

禾好失望呀棍仔

焜水嘅兩個推

真係啊呢兩個
都排幾高名次啊心目中

完全無唔去嘅理由

有啊, 冇錢去

唧下就有架啦

禾好失望呀棍仔

枉你成日貼亡靈相

焜水嘅兩個推

真係啊呢兩個
都排幾高名次啊心目中

完全無唔去嘅理由

有啊, 冇錢去

唧下就有架啦

禾好失望呀棍仔

枉你成日貼亡靈相

揀飲揀食
又冇握手, 又冇サイン,又冇チェキ,唔抵玩
況且, 家陣仲有另一邊亡靈要供奉, 果邊就真係食錢啦

W MION一組

嘩,富到

嘩,富到

木春真係成日哂命
real voice清份人都幾mean
汪明荃
real voice清份人都幾mean
汪明荃

白間首歌都幾好聽

呀婆水著
維多利亞時代咩

呀婆水著
維多利亞時代咩

個樣搭救

我的媽呀

我的媽呀

呢本咩書
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞