NMB48討論區31:山本彩生日快樂!

1001 回覆
12 Like 1 Dislike
本日発売!吉田朱里フォトブック売切店続出!!
http://akb48nensensou.net/archives/51716703.html

重版出來

版已重

初發行幾多?

唔知
早兩日未出已經講左要加印
可能一開始真係預太少

睇下上唔上到O榜

頭先睇本野樂天仲係REAL TIME 第一位

http://akb48nensensou.net/archives/51716703.html

重版出來

清有睇過果套劇?

小田切讓

高月彩良

你成日吹奏りなっち嗰個?

重版出來

清有睇過果套劇?

小田切讓

高月彩良

重版出來

清有睇過果套劇?

小田切讓

高月彩良

係,似到仆街
好似睇緊りなっち做戲咁

重版出來

清有睇過果套劇?

小田切讓

高月彩良

係,似到仆街
好似睇緊りなっち做戲咁

我又唔太覺

近排都好frd下真係

又呢個pose

大家都好誠實

怜妹

楓子
あいり

今次係夏祭

小丸子帽

小丸子帽

我愛小丸子

做咩事吸引左三上果d科勞佢既

唔係佢科勞人地咩
AKB48 49thシングル「タイトル未定」劇場盤 7次終了時点
【NMB48】
TeamN         TeamM         TeamB?
山本彩 24/24A?  白間   28/28A?  矢倉   *4/29A    
須藤   19/24(1).   渋谷   *9/24(1).   太田夢 11/29
谷川愛 *2/18(1).   吉田朱 *4/24(2).   村瀬   16/18(2).  
市川美 *0/18     加藤夕 *1/24     沖田   12/18
山本加 *2/12(1).   木下   *4/12     植村   10/12(1).  
内木   *1/12     川上千 *0/12(1).   城     *1/12
林     *0/12     川上礼 *1/*6     久代   *0/12
古賀   *0/12     磯     *1/*6     武井   *1/*6
三田   *1/*6     大段   *0/*6     森田   *0/*6     
日下   *0/*6     安田桃 *0/*6     井尻   *0/*6     
堀     *0/*6     中野麗 *0/*6     石塚   *0/*6     
松村芽 *0/*6     石田優 *0/*6     明石   *0/*6     
山尾   *0/*6     西澤   *0/*6     
東     *0/*6     鵜野   *0/*6     

梅山   *2/*6     岩田桃 *2/12     上西   *2/12(1).  
小嶋花 *1/*6     山田寿 *1/*6     清水里 *1/*6
本郷   *1/*6     安藤   *0/*6     中川   *0/*6     
溝川   *0/*6     ____________水田   *0/*6     

唔知電話睇會唔會走位

唔係佢科勞人地咩

屌我眼殘Sor
清 前面有壽壽水著

狂賀我志我柚都爆左一部
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞