三國志 · 戰略版 (75)- 小智!!25年!!世界冠軍!

978 回覆
2 Like 5 Dislike
其實有d 農夫好早開始打賊
而家已經算遲
係fb 見到s8020 花生
之前話赤神嗰邊好多小動作,俾呢度嘅人話我輸家先咁講

明明我都係喺赤神嗰邊
可唔可以井多少少

答返上個post

其實我呢啲新人做細嘅都唔太清楚

之前都聽過話同對面服傾緊送20個霸業位等佢哋落匪反水,不過可能形勢好,就冇咗件事

至於91服季初背刺嗰20個人,其實一早就識,一早講咗會轉去赤神,所以佢哋一跟咗91服入司隸就即刻轉過嚟

加埋對面榮耀盟嘅事件,可能我哋赤神太受歡迎啦,個個都季中走嚟爭住含 只能夠話攪反水係三國誌嘅策略嚟
低級借刀 都完左季搞咁多野做咩
師兄,以事論事啫,我唔講,Facebook 群都有人講啦

上面講嗰啲都係季初發生嘅事嚟,我都係做細聽啲大佬講,有錯請更正
咩野叫同對面傾緊送20個位? 明明張圖係148 想傾20個霸業位換合作, 你會唔會搞錯左次序?
你係148 定91果邊 ?
一早就識, 但特登等到入埋司先跳曬去對面, 路都唔駛鋪
即係一早插定幾隻鬼?
個po d留言見到個148負責人po 哂圖
承認自己無同91傾
然後走去搵對面合作幫手落匪打哂其他盟
然後個負責人話呢啲係策反
我開頭聽返嚟只係聽過傾緊20個霸業位呢件事,我記得上個post都有人講過

至於呢個時候爆張咁嘅圖係咩事,我就真係唔知,而且睇圖嗰個人都賣咗號

你鍾意老屈我都冇計,但既然你係大佬,不如你幫手解釋下,咁大家知清楚啲都好
一早認識有溝通就肯定㗎喇,聽聞當初話季尾轉過嚟赤神

但之後一入司就轉曬過嚟,大佬係點傾我就唔知
聽落就好鬼下, 唔知有無卡咩重要位, 可以一野穿曬
識玩一定引西涼亂入,之後扮冇睇中伏
呢d 好似係俘虜做
有個盟俾人激到上世頻鬧
這策反叫什麼名堂 你給我霸業位 然後我策反你
好計
咁快玩完
好彩無遷城
大大力啪死左肉弓
屌, 食個飯返黎又易手
前幾日班8001傻匪又講到要攬炒俠又盛
仆街,搶個割據小盟既州府都守唔到結算?
有某d 屎匪陣間又係世頻叫春
單單打打
有冇得諗先

Cap返班8001傻匪出黎鞭先
下個州府打算打邊個?
做下好心2隊打怪算,出7隊陪你地玩到完季啦
依到巴打其實算好
血染班垃圾匪先口臭
又屈你喜啦,世頻我淨係講左句要避戰俠,咁都擺我上枱我無計
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞