[cls ab]利物浦對修咸頓 2

1001 回覆
6 Like 3 Dislike
echo 話咖喱佬唔買了
正正經經簽nkunku好過啦
NEW: Reported Liverpool target Marcus Thuram 'could really leave' Borussia Monchengladbach for free next summer, with his contract up in June. #lfc [fabrizio romano]
next summer
左翼鋒點會再簽
NEW: Trent Alexander-Arnold and Jordan Henderson have learned of their England squad numbers for the World Cup. Alexander-Arnold will not be able to don the usual No.66, instead deciding on No.18, while Henderson has also changed from his usual No.14 to No.8. #lfc [england]

H8
可自製
鈕加盟加陣taa仲出咗條tweet問how may I assist you
傻紐都就10球
冇球係佢
2個傻閪
鳩估仆街FSG 實哎到個價好高,又因為英鎊跌左好多,佢哋之前個心理價位一定係用美金定,英鎊跌左咁多一定叫高本來英鎊價嘅+10%左右,買家心諗突然加咁多你老母啦!就係咁傾唔掂
鈕算係交足貨啦
賣盤都空炮
前世做左乜今世要做利
傳奇八號 皇基
如果有因果,一撚定係蒙古人,西征見人就殺見女就姦呢款,不過我唔信因果,呃人㗎咋
𠝹波袋關注組
https://lih.kg/jnEeeT
#9 回覆 - 分享自 LIHKG 討論區
施球王老婆
爸爸做乜唔貼自己老婆
話左佢老婆知
即場?
對鏝希望出doak
想睇佢仲過唔過到人
過到既真係威
比寧咸近季喺多蒙特表現突出,雖然佢同球會仲有三年合約,但多蒙特CEO華斯基坦言,會喺世界盃後同比寧咸傾談喺球會嘅未來。據報曼城、利物浦同皇馬都有意簽入呢位19歲英格蘭中場,而當中則以曼城最有機會。曼城今季喺多蒙特引入賀蘭,表現有目共睹,會唔會再簽入另一位多蒙特球員,令球隊變得更強?

#NowSports

更多互動資訊,盡在Now Sports Instagram:
https://www.instagram.com/nowsports.hk/
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞