[cls ab]利物浦對修咸頓 2

1001 回覆
6 Like 3 Dislike
一月如果fsg未賣盤唔洗諗
2和b比人炒先嚟派波衫
抵比人扔啦 冇撚腦
分手禮物:比寧含
炒人條友件波衫都冇人想要啦
🚨 BREAKING: Liverpool could be set for an Indian takeover with multi-billionaire Mukesh Ambani interest in buying the club. #lfc [mirror]

Ambani, with a net worth of around £90billion and rated by Forbes as the eighth richest person in the world, has already enquired about the club, as per @MirrorFootball

He owns IPL cricket giants Mumbai Indians and helped to set up Indian football's Super League, as per @MirrorFootball
我是印度人
印度佬好大機會孤寒過FSG
板球
車仲低分過我地
洗左幾億
仲要我地之前有兩場係唔應該輸
如果唔係 可以再高啲
股東: 你睇下洗錢一定成功架?
屌你老母又美國
唔係話買美國一隊波咩
係喎
咩波估到貴過我利
ab 琴晚個 look 好靚仔
快手啲 最好個邊催佢做野逼佢賣
季初已經覺得佢哋差過我哋,場場都閪波嚟但季初可以閪住贏
車d前鋒好廢
剩係兩場榜尾都傷啦
尋晚場波,係繼對熱刺之後,第二次打出好有章法嘅陣法
雖然有部份依然沿用 Peter 嗰套拙劣球員分佈方法
但整體框架上,係用 Lijnders 陣法
即係,第一,球員間相互距離適當且有法度
第二,攻及守進退時呼應上做得好
因此,進攻時攻勢做得好,攻勢多且高效率
防守時冇咩大空位大漏洞
球員唔再如癲狗般亂走,隊形完全冇淩亂過
打熱刺及打修咸頓呢兩場,皆打 4-3-3 陣式
與之前不同之處,係有單一防守中場,轉變為平排雙中場
中場即刻組織力大升
防守時後防線前即刻產生一幅牆,防守力亦驟升
Nunez + Firmino + Salah 默契已初成
初步睇, Nunez 打正單前鋒應該係最佳位置
但詭異係,佢打邊/翼鋒亦好出色
佢傳球動作並不秀麗悅目
但無論控球,或傳球時力度及角度皆好
佢對置身越位嘅敏感度極高
尋晚佢入第一球時,個波於敵我雙方彈吓彈吓時
佢意識自己瞬間越位極迅速
佢即刻快速移後以防越位,再配合傳球再突入
我所見好多攻擊球員,當刻越位時仲儍吓儍企喺越位位置
再加上 Nunez 起步加速實在太快,且步大力雄
再加上件頭大,每每都可以瞬間壓著大隻中堅合法地成功突破
所以,佢最佳位置,應該係正中鋒
可以買大隻佬
咪呢到D人最鐘意果個水貨KAI
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞