[26] 電單車討論區 (123) R3好多女

1001 回覆
0 Like 0 Dislike
多唔多人假日車長期泊街,平時一個月通常比人抄幾多張?
出邊大部分仔都187-190cm...
女至少都175
睇落自己就成個侏儒咁
港島舊區一星期兩張
九龍一星期三張
新界唔知
幾風趣呀
認真
畫鬼腳罰2000
屋企樓下有間茶餐廳,格離排骨位個老細長期放2架車當私家位,有架半年冇出過車,可以點搞?
1823係咁投訴,最好提供埋車牌
膠到唔想答
我覺得冇咩用,好人仲會多謝呢班死車...佢地霸哂d位等你地冇位擺要泊行人路後巷跟住明正言順抄牌
當長官抄牌要追數,骨位死車根本係恩物
你班26正常用家開工車泊街等比長官抄啦
想請教下Ducati保養係咪真係好貴/麻煩?見啲二手好多都咪數少,但價錢跌得都犀利
買兩部都唔駛煩
一部整,另一部揸
我就無擁有過ducati
但如果你要比較嘅話,保養一定係比日本車貴,原裝件要搵歐洲貨已經係時間同錢
同埋出邊多唔多車房識整ducati都係問題
唔放心返原廠又係要比貴d
建議唔好買
聲又唔靚
得個樣

建議有錢買r9
唔係 睇款

用testastretta偈嘅型號其實唔多問題 例如monster/hypermotard/scrambler, 尤其係風冷

不過係換cam帶同攝哇佬特別貴 兼且唔係間間車房識整
supersport s或者V2 有冇睇法

我都係諗住同睇下車房搞唔搞到先,冇相熟可能都係算
搭單問下係咪仲有項desmo service要一大舊錢定時做?
V2係superquadro偈 個人覺得難渣啲要拉轉先有力

比較鐘意testastretta傳統V偈嘅低轉扭力

評價唔倒V2係點 無擁有過 但聽講都唔算多問題
有問題都係多電子嘢多

起碼香港有間J字頭同C字頭車房都識搞 不過唔好預平

利申 係外國短暫擁有過monster 1200, 渣左幾千km touch wood都無問題
desmo兩萬至三萬左右做 好多車主都渣唔夠就賣 包括我

唔知香港幾錢 但外國就大約2千美金左右
唔怪得啲車主都係假日玩下

2-3000換油同油隔已經貴過普通日本車,香港啲落雨潮濕又有機會要執電子嘢,真係有事等零件又耐

desmo又要俾多舊

我諗真係買返去睇多過揸
換油同油隔自己搞輕鬆, 換cam帶呢啲都相對簡單可以diy, 係唯獨攝desmo valve真係要專業人仕搞

我覺得渣得得地最大問題係熱

外國無咩塞車 大直路我都覺得好熱
係香港塞下可能會跳車

渣翻r1, r6, mt10呢啲出名熱嘅車, 同ducati比一半都無
你啱,熱起身我都驚市區都出唔到

Ducati都係去外國先玩

好詳細,超級Thank you
屌我架sf v4 當腳車咁渣了
但完全唔知desmo service 呢樣野
btw 架車好似同渣mt07 差唔多feel
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞