[26] 電單車討論區 (123) R3好多女

1001 回覆
0 Like 0 Dislike
各位師兄有無全盔推薦?
想要啲尖啲同有鴨尾既
有錢真好,600rr個喉係屎忽到好撚好J
我聽日落鋪問下
Agv pista gp rr
係咪想用JJ插入佢條死氣喉呢
岩岩激烈揸完插入最好,暖暖地
即係600rr 都係一樣?咁10萬內600cc好似冇乜嘢揀
暖笠笠
問題係車齡大,機械上既損耗
加上舊車主唔知改過咩野(remap? Backfire? )
舊車主當佢係個女咁錫丫定係當佢臭雞咁操丫?
有無炒過?係咪車架變形拎返出黎賣?

如果你識整車,大概知道架二手車有咩野要執既話其實你可以買。
但上得黎問都證明左你諗住架車健健康康即買即揸,咁高年份車一定唔岩你。重要直4 600,大部份人一定當正motogp咁揸…
你買架600都係想有時飛下,係咪?
想問下依家報老強邊間最快?
嗱公道講句,好多舊日系600都襟砌嘅,唔係話比人咁易屌到反皮咁
但係前提係你真係要識check同對個款車有返啲認識,有車房,香港太多撚屌炒完花好妝又賣比下手,或者求撚其保養,或者亂鳩咁改淘寶件用殘哂啲野,或者手車好粗魯玩死極力子
有興趣嘅,睇車個陣check清楚有無炒過,睇車架睇引擎殼手把有無淆,睇下有無貌似淘寶件,聽撻車有無怪聲扭多幾下,油門反應會唔會有延遲,有無鏽跡
問多兩句車主對架車認識有幾深:用開咩偈油?跑山定代步多?幾耐換一次迫力油水箱水風隔火咀?有無rebuid過副偈頭fork迫力泵?電壓有無試過過低撻唔著、水溫會唔會過高?有無漏油?改電腦係改左咩?
唔對路就走人
懶/TLDR: 有新買新啦
新手想問下有無學牌p牌車grp?
之前9月訂10頭拎車
漏左講budget 3000內
kabuto f17/rt33x

但比到依口價比著我會再比多d買shoei x14 純色
KYT
新款依家最快都要3月先有得拎
舊款係未2碌喉係個屎忽到?新款先轉左一舊過?佢整係屎忽位乘客會唔會好熱
我係23年款 黑色
舊款都係中出一條
後座夏天應該好爽
雖然都唔會用嚟車人
我係街見過孖喉係屎忽位 好撚正
多唔多人?
夏日熱辣辣
揸個個就煎蛋
坐個個就燒patpat
我見日本人有600rr隔熱紙賣

有效降10度
Ching 如果油缸內生銹 我本身個師傅無整 試過倒啲溶銹劑 但效果不大 有冇知難唔難搞?或者有冇師傅介紹
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞