[10月新番] 我想成為影之強者!(2)

1001 回覆
19 Like 3 Dislike
真係唔知隻Game想點
睇角色頁果到
普SS好似可以儲百幾粒角色石解鎖
唔知限SS解鎖係幾年既事
幾年後執左LA

本身想打幾時但對手打左幾年
係多咗4色屬性 大部份都一樣
未知個公會戰係咪同公連一樣
但暗影難玩好多 太食屬性 同佢比d 資源好撚小 回體又慢
如果佢再係咁營運法
我諗最盡一年就執
希望頂到一年等我玩埋d故事先
繼續係咁應該一年都頂唔到
真係執都會出文庫賺多水既
我想玩stylish 暴徒slayer 個故
希望執前出到
aiming 出完無職轉生 一年執左
然後出依隻
兩隻都係宣傳模組唔宣傳玩法

game 我就唔down了
睇圖覺得技術有改善
以前玩無職佢整得太差成日要等佢load

建議唔好期待玩法會有改善
無職轉生受害者揮手區
其實睇得出Aiming喺無職同影之嘅投入係天與地比
整2D model同3D model嘅難度就已經差一大截

無職執咗咁我就唔就住講了
個世界觀同原作差咁遠嘅手游一眼就感覺到係呃錢嘅,如果唔係動畫組超常發揮可能只係三個月貨仔

影之至少養老婆呢點算做得幾好了,至少似認真整嘅

不過aiming做過無職的確可以為佢營運《影之》嘅打定預防針
無職手游一開服冇幾耐就嘗試斬石頭量,開服冇耐即炎上
你覺得個UI, 排版之類似唔似無職?
感覺佢留返經費落模組度
個官網都係咁上下格式
講真UI好system好嘅真係應該要重用
咁畢竟相同公司開發,有啲似可以理解嘅
不過無職game個機制本身似乎係借鑒自戰姬絕唱嘅,影之借鑒嘅似乎係公主連結(望向上面),底嘅遊戲唔一樣
遊戲機制佢無宣傳過所以都無期待過
我意思係類似無職強化人物要load幾秒依類趕客feature 有無帶埋過黎
之前玩落個手感覺得佢UI真係差
肯定冇大廠手感㗎喇
打完戰鬥,結算嗰陣通訊error嘅話會直接送你返封面,有機會要再打過,你信唔信
咪無職個ranking
點解印大商會聯合假鈔會令市民去三越商會到提款?
一間大銀行信用崩坍
會令其他市民驚其他銀行發生同樣問題
所以其他銀行都一齊擠提

btw某人只係顧住自己賺錢
咩賺錢
暗影大人為左唔拖累商會仲改名咩都攬上身
最後又留線索比庭園回收資金
不愧係暗影大人
不愧係暗影大人
隻 game 無動畫漫畫個 feel

10 抽完就算, 不過合付預期咁無期望過
只係想睇7幼故事
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞