[10月新番] 我想成為影之強者!(2)

1001 回覆
19 Like 3 Dislike
所以冇下季
好多輕改同漫畫都無第二季嫁啦,唔小都質素高添,飛到鬼咁快 cut 同魔改一堆野咪一樣屌,講來多餘…

做得好睇咪睇,唔好咪棄囉,唔通三集一本你就一定睇,十集一本你就一定唔睇?係咁分嫁咩?
下季果2套 點解有第二季
魔禁3
快到完全唔知自己睇緊咩
明保護就唔龍套 唔可以
應該無
學姐係幾正
啱啱無聊去望一望漫畫,8集等於12集漫畫不如一集漫畫一集動畫

唔怪之得咁多人屌套動畫唔掂,同樣劇情漫畫好睇動畫做到悶,改到節奏咁差咁都仲可以護航

骨王第4季節奏好好,有乜問題 唔係小說有乜放哂落去就叫好
想知點解節奏慢?

因為小說唔撚出囉 漫畫都就追到
漫畫睇到12就停左,不過感想係漫畫好睇過動畫好撚多
漫畫6集講完王女篇,內容上唔覺比動畫cut左啲乜,仲搞笑啲更加有暗影大人feel,相反動畫又長又沉仲冇咁搞笑
做咩學埋電鋸人啲野

本身小說 / 漫畫 / 動畫就係唔同媒介
覺得動畫節奏慢,係因為漫畫可以自己控制

就好似自己睇OP 漫畫都接受到
但一睇動畫就搞唔撚掂咁
紐點解咁多劇情
人設、外表都無乜特別
應該係因為同sao個克萊茵好似樣

男主話:"正呀!! 恐怖襲擊. 校園脅持事件."

中二得佢.

remarks:
佢個中二list. 仲有D咩野!!
雖然成日提其他7陰
但係除左alpha我都唔記得邊個打邊個
Gamma 上集先介紹完你都唔記得?
Beta=蕾姆
佢唔係今集仆一仆街我真係唔記得

仲有Beta 呢
咁呢套好過電鋸人好多,電鋸人明明漫畫咁好睇,估唔到去到動畫咁鬼悶
呢季動畫表現最好反而係死神
每本小說都係其中一個女戲份多啲啦
仲係第一本既故事當然alpha多人記得
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞