去睇戲就要幫你拎埋外套?

641 回覆
3345 Like 257 Dislike
咁咪好食到你
可愛
如果一個無女友嘅男仔無啦啦變依啲出嚟
我實驚多過受
No,係「替身使者會互相吸引」,吸引唔到即係唔係啱嘅人
第一次見 你幫我帶外套我會驚
心諗你咁有經驗我未必handle到
會知道依個係你例行手法
我希望人際關係係相處自然 唔使用到啲咩小招數

你個人細心嘅 相處落就會知
唔係嘅 一齊咗就露底
女方期望就會有落差 就會開始呻點解你唔同咗
何必咁快set個標準玩鳩自己

溝上床食快餐另計啦
媾上床食快餐更加唔洗搞咁多野啦
啱就上酒店,唔啱就食完飯閃
你依啲係叫雞喎大佬
我講緊係扮溝普通女仔但實質係屌幾次就閃嗰啲
認真 你唔做大把人會做 因為好多人會頂爛市
你賣10蚊 人地賣8蚊 憑咩要買你先
排到銅鑼灣都未到你
又係你自己講食快餐
食快餐仲會屌幾次先閃?咪玩啦伍寶
咁咪去番原本個因果
係邊個interview緊邊個
面試你遲到同個HR遲到嘅分別
鬼叫港男低賤
一堆男人寵壞左啲女人 條女凍 最多咪除自己件衫俾條女

岩岩識無耐 大家只係平水相逢都已經要幫手帶埋衫出街 一堆人仲屌係男人唔細心 遲啲拍拖 係咪要幫手計埋幾時m到 帶定m巾 必理痛

老實講 自己怕凍 自己應該帶定自己既衫 易口渴就自己帶定水 呢啲叫自理能力 唔係一句 「男人應該細心」就推個責任落去男人度 咁自己怕凍都無帶衫 咁呢啲女人算咩?

但就係咁都爭住埋單你吹咩
現實就係好撚悲哀
👌🏻
咁都要睇下份工開咩offer嘅
個女仔各項條件加埋都只係普通又唔係話特別鐘意
咁咪唔值你投入過多資源同時間

個女仔係女神級/你好撚鐘意佢一定要得到
就算佢踩住你心口叫你打飛機畀佢睇都會照做㗎啦

相對嘅啫依啲現實就係咁
香港的確好多人唔係王子公主命
但又當自己係
真啊 據我所知
好多男仔 都係會不經意着件褸入面加件T恤
30幾度嘅夏天都好堅持 之後睇戲條女話凍 就可以製造出不經意既細心
樓主係有料就唔使溝女,直接買起條女
叫佢除衫同你睇戲都仲得
通常啲女開口問得

條仔就更加唔會想做
去露營都冇帶咁撚多野

你約女出街孭住個行山袋?
最多除自己個件俾佢

識玩一定係咁
弊在連登太多人做慣狗呢
唔做狗 唔肯滿足無理要求喺佢哋眼中係有問題一定要做咩都以條女為中心先得
你咁撚樣畀人扣分啦pop狗
就係女朋友先唔洗搞咁多野wor
認真問,
絲打真係鍾意呢啲睇戲驚你凍特登帶外套成個老母咁嘅男人?
調返轉,溝到就叫佢拎唔拎咪屌柒佢,又無洩
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞