去睇戲就要幫你拎埋外套?

641 回覆
3345 Like 257 Dislike
omega男食m記會加大
條女有冇帶condom?
一齊咗先同佢講返其實嗰陣我一啲都唔凍
唔想佢尷尬
就嚟要揸埋架救護車出嚟
期望管理
戲院$100按金可以借毛氈
佢問我頭先睇戲個陣有冇留意到佢有啲死魚,以為我係啲好細心男仔,會留意到佢死魚甚至會識自動自覺吹撚含
兩睇啦
你主動拎埋外套 可以係加分
但唔拎外套 唔覺得會減分
你問返佢有無留意到你慾火焚身、慶過火屎
點解佢唔幫你做性欲處理

認真講
我仲做緊毒撚嗰陣,試過做齊呢啲跟得男友嘅行為去溝女,點知通通fail
啲囡會覺得你管住哂,當正自己已經係佢男友咁
之後我做返自己,總數媾得掂十幾條囡,拍五六次拖,結埋婚幾年
男女關係對等啲大家都舒服
你同返佢講以前同Ex 睇戲,一熄燈佢就會識自動自覺追撚含

屌返條女唔細心
成班係度話特登帶件褸比女
明明可以係自己著然後條女凍就除比條女
不知加幾撚多分 抵成班毒撚溝唔到女
咁熱仲著外套
樓主小心生熱痱
你應該還拖,問返佢有冇頭意到你有啲鳩痕,仲以為佢會發覺你鳩痕會幫你R痕甚至幫你打飛機,記得講埋你以前啲女朋友都會咁做
閪痕使唔使帶埋震蛋睇戲?
你真係憑實力單身
你要多謝佢 至少佢同你講左你個死因
你補飛話無外套有帶安全套
見好多人執着話帶件外套都唔肯好小家,其實從來個問題都唔係做唔做,而係係個態度上面。溝女做下依啲加分行為就一定㗎啦,問題係依家個風氣依啲行為已經變咗唔係加分而係老奉,做係基本,做左我唔會特別欣賞你,但係唔做就減你分,你唔當我係公主就next。

好啦當你做晒依啲行為溝到拍到拖,what next? 之後就要情緒上要好似心靈雞湯甘開解到佢,經濟上包飲包食要咩買咩唔要咩都要買定先,照顧要無微不至,要有新體驗新知識帶比佢,但係要記住依啲始終都仲係基本,係男朋友老奉要做。依靠係咪要等如當你公主甘侍奉呢?到底甘係拍緊拖定湊緊女呢?或者你可以問下自己你想要嘅伴侶關係係想好似老竇湊女/老母湊仔咁,定係識得互相體諒關心識得appreciate既對等關係。

人大左,每個人都有自己嘅問題自己嘅煩惱,對方為你做嘅每一樣嘢都應該係一個bonus,而唔係老奉,淨係識得講做唔夠付出得唔夠多。
同一個意思
包裝完變咗flirt
戲院有得借披肩㗎
就算面試都係雙向啦
點解所謂嘅情感大師多數都係a0
呢啲女咪撚溝 睇個戲都咁撚煩 拍埋拖仲得了
睇戲得鬼閒望你咩
一陣又話做咩咁留意佢
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞