NewJeans 討論區(3) - 出道百日粗卡 粉絲名手燈公開 Gucci品牌大使范玉欣

1001 回覆
8 Like 7 Dislike
冇特別儲小卡 所以淨係訂message card ver.
而家先得閒睇..
專有分個人封定淨係小卡先有?
封有分啦應該 同上次一樣分random同set賣 又係6個ver.
太多上弦了
只有兩個
2隻都訂
Message Card ver. 今次主菜一定訂
Weverse ver.就應該啫係上次一樣係細盒仔
暫時我覺得最好聽嘅歌曲排名
Hype boy>Ditto>Attention>Cookies
Hurt成日俾人遺忘
我係Attention>Hype boy>Ditto>Cookies>Hurt
唔知OMG會唔會超越到Hype boy/Attention呢
OMG 幾時出?
1月2 嗰日會有countdown live
7小時先得個2百幾萬 view數 好似小左d
幾時先有第一首一億views歌曲?
快了 9千幾萬
但唔係好明 點解打NewJeans 會出下面個隊

出古惑? 其實幾個月前已經發現

真係唔明點解啲MV得幾千萬 反而純歌曲有9000萬?下面首歌同公司擺埋一齊推廣掛
同公司 加上可能好多人睇nj都睇/search埋le團
所以YouTube 演算法就會推薦埋你睇
睇黎上載條友 搞小動作 係隱藏關鍵字出古惑 Search le 反而冇newjeans

好黑暗

張圖係 選項 觀看次數 最多
佢知你有睇開 就唔會再特別推薦你
佢都係分析bigdata再跟/估你喜好推薦嘢嘅俾你睇
新牛啲歌淨聽歌去youtube music聽仲好
佢呢個soundtrack就係youtube music搵到嗰條片
宜家Ditto soundtrack都已經四十幾萬
同埋我反而覺得新牛view數幾合理
以前啲mv view邊有咁撚誇張
係宜家個大勢搞到個個都死刷爛刷 甚至有買view
有冇得揀封?定全部都random
同上次一樣都係一係1set一係random
現貨或者夾封團係啲人買1set分開賣
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞