NewJeans 討論區(3) - 出道百日粗卡 粉絲名手燈公開 Gucci品牌大使范玉欣

1001 回覆
8 Like 7 Dislike
冇記錯係9900krw
已交保護費
仆街係office搞緊 一禁勁大聲
有冇人問你課咩金
【中字】221130 NewJeans Phoning直播 https://www.bilibili.com/video/BV1jK411R7C1/
https://youtu.be/8L51gF1Wb74
[Jeans' ZINE] MBTI 탐구 시간💭 EP.1
終於公開MBTI

終極毒撚貓
Introverted滿分 仲要懶撚到出汁
我就係被佢cafe 嗌number 都怕羞吸引咗
大家而家邊度買碟
好耐冇想買碟既衝動了
嚟緊嗰隻諗緊g媽定ig代購好
越叫越細聲
咁introverted做idol實攰到仆街
Phoning 個app真係好垃圾
Lag到仆街
Call斷咗又入唔返去
係咪即係bubble咁?
信和個d仲有冇
真係好多年冇買碟
應該有。我又係睇睇先

上隻碟喺CD Warehouse買
屌phoning一開咗comment全部都係殘體comment
至少打英文啦勁冇禮貌
不過cd warehouse計唔計入韓國啲chart
韓網評論翻譯站
粉絲反應很好的New Jeans Haerin的髮色

因為頭髮是橘色的
所以有人說很像漫畫《魔女的考驗》裡面的巧克莉

來源: theqoo https://theqoo.net/2649644562

1. 哇,真的好像《魔女的考驗》的巧克莉ㅋㅋㅋㅋㅋㅋㅋ

2. 很適合耶

3. 哇,我原本還以為這個髮色會超級不適合的說... 但因為是Haerin,所以成功駕馭了

4. 小貓真的好可愛ㅠㅠ

5. 我支持所有把頭髮染成橘色的偶像.. 真的太好看了

6. 太好看了ㅠㅠ

7. 那麼顯眼的髮色竟然可以駕馭得這麼好ㅋㅋㅋㅋㅋ 真的太厲害了,好可愛ㅋㅋㅋ

8. 沒有瀏海的話應該會更漂亮,總之很漂亮就是了

9. 真可愛ㅋㅋㅋㅋ 項鍊超可愛ㅋㅋㅋ

10. 哇,就像Xiumin在'Growl'那時染的橘髮一樣.. 都是legend

11. 這種混混橘髮竟然也是有辦法駕馭的髮色嗎?

12. 反應很好嗎?? 我覺得黑髮比較好看

13. 我真的沒看過幾個可以成功駕馭橘髮的韓國人

14. 長得好像Xiumin

15. 我是黑髮派...

(轉載請註明出處,謝謝~)
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞