[美麗同享美麗宇宙] 十一月六日莎莎婦女銀袋賽日討論區 I

1001 回覆
1 Like 2 Dislike
影帝呢 去左邊
烈風又一檔
分多幾蚊仲好
講起雅典武士
手痕搵下忠心勇士依家點
原來去左美國參加盛裝舞步
https://twitter.com/lisaky72/status/1581066086597861376?s=46&t=clsRIrDBjG7g1mQg6E2SdA
第二場就咁睇好似幾精彩
添樂意喜旺區連連有盈 齊心同行ff條6環就係咁容易
補賽 夜馬繼續拆組
狗會又然
雪茄真係堅
人哋個個打利尿劑佢唔打都贏
可能踢佢一嘢仲有效
我田點解無咩聲氣
踢你條J ok?
ok
【賽馬KOL Live】— 莎莎婦女銀袋日!有Miffy一齊傾🐴星期五晚6:30 Facebook直播💥

賽馬KOL Live
一個有主題,有遊戲嘅非傳統節目
最重要!大家可以留言互動!
🔹今期除咗有飛熊、Alex坐陣🔹
再次連同Miffy一齊傾偈

週日美麗系主人家大軍壓境,「美麗同享」出戰G3莎莎婦女銀袋
負135磅能讓得起?

#賽馬KOL #Alex伍兆銓 #飛熊 #Miffy #美麗同享 #美麗系 #莎莎婦女銀袋 #永遠美麗 #LadiesPurseDay #GoRacing #ShatinRacecourse #沙田馬場
仲未有欄主敢用十磅仔跑谷草
又miffy
唔怪得miffy絲近排冇影,原來係因為又要上節目要做功課
上次c+3俾佢即係唔想贏
莎莎日冇周仔都上
有咩好傾
石哥算唔算比泥水毒男東東累死左
無雙 未交代就退了
呢個倉仲有幾多隻打得
仲嚴峻過雪茄
「雅典武士」父系「倒掛金勾」(SCISSOR KICK)服役時隸屬阿羅非爾德育馬場名下,並由馬善拿訓練,出賽十三次獲四冠兩亞,勝出途程為1200米至1300米。四場頭馬中最高成就是兩項三級賽冠軍,2014年夥拍安國倫競逐一級賽金玫瑰錦標,結果後上負於「聖冕皇冠」得亞軍,為其六度挑戰一級賽成績最好一次。這匹「利得精選」子嗣退役後2016年在澳洲配種,2017年起曾穿梭法國擔當種馬工作,至今有兩匹子嗣勝出黑字體錦標賽,另有「勁力猛擊」勇奪2022年珠穆朗瑪峰錦標。由於配種成績整體一般,「倒掛金勾」現已售往突尼斯配種,收費約800澳元。
原來就係你
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞