有線靚仔記者黃浩賢勁養眼!靚樣男女通殺 獲封BU「J神」

372 回覆
406 Like 136 Dislike
師兄 佢真人好好人 以前住hall好照顧freshman

邊個話BU 冇靚仔...起碼傳理系都有靚仔
我都留意左佢好耐
靚仔得嚟個樣幾正氣,有d暖男feel
是咪醬囝黎?
依類先多女鍾意呀
好日系
正常樣

好正

早知以前bu interview個時再俾啲心機in啦
咁都只係正常樣

好正

早知以前bu interview個時再俾啲心機in啦

入傳理系溝仔
咁都只係正常樣

唉, 一講起靚仔有才華咁受囡囡歡迎
啲男人仲八婆, 小氣過女人

呢張勁正 成個學生咁
又可愛

呢張勁正 成個學生咁
又可愛

我想同佢瘋狂sir 滑梯
師兄 佢真人好好人 以前住hall好照顧freshman

邊個話BU 冇靚仔...起碼傳理系都有靚仔

柳俊江都係BU傳理
我覺得正常樣 未到靚仔

好過好多連登利申正常樣啦
好多葡萄撚
咁都只係正常樣

唉, 一講起靚仔有才華咁受囡囡歡迎
啲男人仲八婆, 小氣過女人

男人係咁架啦 執執自己個樣啦 成日不修邊幅仲好意思話自己正常樣
好多葡萄撚

係度雞蛋裡挑骨頭
對耳仔大d又話人
你地連登仔對耳仔幾靚都好都唔夠佢五官靚啦
其實害一個人好簡單,只要寫篇文讚一個人靚仔/靚女就得,其他人一定圍攻佢

聽落好岩 男人仲小氣過女人 妒忌心好重

都有例外嘅。中學有個女仔好靚女,但無聽過有男同學或女同學講過佢壞話,應該係因為佢性格真係好好,個人品格都好重要嘅。
好靚仔
好想幫佢含
黃浩賢係靚仔 但伍xx真係普通端正
利申:柒過佢地
好多葡萄撚

係度雞蛋裡挑骨頭
對耳仔大d又話人
你地連登仔對耳仔幾靚都好都唔夠佢五官靚啦

要面對現實係唔容易既
睇相一時靚一時麻麻地
但睇完佢著白裇衫同個細路一齊喺滑梯sir落嚟嗰條採訪片真係 可愛到震

https://www.facebook.com/icablenews/videos/vb.186040714921338/493926660799407/?type=2&theater

嘩 真係cute到震
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞