有線靚仔記者黃浩賢勁養眼!靚樣男女通殺 獲封BU「J神」

372 回覆
406 Like 136 Dislike
有無gay post link

有個18+同志網討論男記者:
http://www.tt1069.com/bbs/thread-2861208-1-1.html

我尋日google靚仔記者,有條相簿link。有黃浩賢相,有做扒同其他相,下面D說明話想扯佢件衫。下面有show more嘅連結,以為多D相睇丫。一禁入去,嘩屌,入面全部都係無碼露J相(當然唔係黃生)就係男人SM圖。

利申:唔係gay,好奇search下。

前行家

胡天衡最正
可惜冇做新聞鳥

好似係gay
仲有轉咗做警訊加入埋做慈母嘅都好正

你講劉家業?

仲有陳亮均/李卓謙都係gay啦

就係佢啦..好大隻..
以前佢做主播個髮型幾好睇
依家成熟咗好多

以前晚晚深夜睇佢

重口味

隨便係gym房都捉到既中下大隻仔都上到神檯

大隻係大隻 不過個樣一般者 黃浩賢靚仔好多
當初比人叫J神嗰個都唔係佢
係同屆另一個男仔
不過黃浩賢真係好正
呢屆bu commu好多高質仔仔
利申 同屆

佢個屆有Kyle
李卓謙個氣場好受 係0
咁多年都係果個髮型
啱gay佬

gay佬鍾意彭建樺我理解,但點解何駿彥呢d膠人都有基佬鍾意
李卓謙個氣場好受 係0

我都覺得佢好受

佢梳返個頭落來應該好睇300倍
李卓謙個氣場好受 係0

我都覺得佢好受

高層愛將。袁蟹唔鍾意人哋整柒頭,佢自己要人set D髮型咪仲柒。IG入面髮型幾襯李生。
李卓謙個氣場好受 係0

我都覺得佢好受

高層愛將。袁蟹唔鍾意人哋整柒頭,佢自己要人set D髮型咪仲柒。IG入面髮型幾襯李生。

佢應該叫得幾好聽
啱gay佬

何駿彥成個阿叔咁
個人最中意曾埸琛同佘掌毅 彭生都OK但報新聞太廢,李卓謙皮膚差。
李卓謙個氣場好受 係0

我都覺得佢好受

佢應該叫得幾好聽

想聽黃浩賢叫多d
個人最中意曾埸琛同佘掌毅 彭生都OK但報新聞太廢,李卓謙皮膚差。

曾場琛個樣都算ok但粉咗少少
樓上貼啲記者好多都唔太靚仔 同黃浩賢差幾皮喎
啱gay佬

何駿彥成個阿叔咁

阿叔?似童工多D喎。
之前cc台有人話佢報得差,有人推介Edwin,Edwin先紅。
啱gay佬

何駿彥成個阿叔咁

阿叔?似童工多D喎。
之前cc台有人話佢報得差,有人推介Edwin,Edwin先紅。

哎呀 認錯人 以為講緊王俊彥

曾場琛個樣都算ok但粉咗少少

雖然有人話似泡菜人,但把聲真係
點解會變gay post
又ok wo
點解會變gay post

一講有線男主播post就一定有班基佬,上次八號風球執到海參個post已經見到唔少。
當初比人叫J神嗰個都唔係佢
係同屆另一個男仔
不過黃浩賢真係好正
呢屆bu commu好多高質仔仔
利申 同屆

佢個屆有Kyle

Kyle係真男神 不過聽講係gay
依家畀袁花搞到梳呢啲核突頭
都唔襯後生嘅

個樣都肥左

我覺得聞乳軒報體育好撚作狀。
想學前輩搞幽默但又做唔到。

核突睇人 唔係睇頭
呢個頭正正常常all back
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞