有冇人試過係香港租車渣?

217 回覆
5 Like 26 Dislike
以無租車保險既租車公司來計,最穩陣都算係AutoBright,斷斷續續租左差不多兩年
Ching一日唔會過250km?
正常同條女一日內行哂港九新界, 都好難過250km 啦, 通常都係100 - 120km
Auto bright 無租車保?
有全日泊果d
呢間有呀,不過都有墊底費
https://www.yourcar.com.hk/en/faq.html
長勝見到條肽有啲沙就想屈我整花佢條軨, 我屌鳩佢本身都花到乜咁 最後退足按金 除咗呢樣野其他都ok
你本身有拍片先冇事??
佢本身都有影 睇左好耐
試過間觀塘同九龍塘交收都okay但千祈唔好租長勝
師兄想問下長勝按金大概幾時會退返比你
同民建聯啲人咁fd 有得揀就第間啦
有冇巴打租過呢間
https://www.chillcar.com.hk
想試noha最近有無巴打試過
超卡Chill Car 租車真係超差,係黑店,無理克扣按金

本身架車Logo已經斷左,有多重膠水跡,還車時仲屈我們將Logo撞甩,索取過千維修費
我問左十幾間車房,貼返Logo 只要三幾百蚊。又唔接受其他解決方法,例如我搵車房貼返比佢。Chill Car堅持要收過千維修費,司馬昭之心路人皆知啦,就係明屈維修費黎賺錢

仲夾硬扣留按金三個月,報海關報狗都冇佢符。希望大家唔好係Chill Car租車,如果唔係勞心勞力又俾人扣依樣扣嗰樣按金
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞