有冇人試過係香港租車渣?

217 回覆
5 Like 26 Dislike
試晒七日先知
到時等你包膠

邊間租車包車cam
問過大昌唔包
得閒揸嚟玩下唔想自己買cam
Bonus Car 果個一哥嘛,開埋名都唔怕,依條友係好撚仆街既騙子
剛PASS 考車, 想試下揸出街, 係咪應該搵師傅上返堂先租車試自己揸?
冇信心咪搵朋友/師傅傍住
通常頭一兩次先會驚啲,揸多幾次個人就會定好多
最尾搵左邊間
有冇包膠
師兄你仲記得好啦整返個賽後報告,但講明先唔係打手可能上一次部jazz真係太差先有咁明顯嘅對比,如果有巴絲真係租咗而又覺得同我講嘅有好大出入,麻煩屌細力啲

車就冇可能超級新淨架啦,咁多手P牌租過,但基本上行車冇咩大問題,1200cc車仔都好夠力,同埋本人都算係肥仔,但內籠都真係幾闊落,後座180仔仔坐完全唔頂腳,我坐得幾舒服,冷氣夠凍而且唔係好食油

但當然係有缺點嘅。如果你話要放野入尾箱就唔好諗,因為有一半以上嘅空間都係車主放佢自己嘅工具, e.g.水桶。個倒車鏡頭本身只係用膠紙痴住,唔郁到佢都唔會有問題,不過有次我班FD想放袋去車尾箱,滿到整歪埋個倒車鏡 最後要落車手動較返好,因為倒車個陣發現車機係影住個天另外泊車冇防撞提示,車尾都話仲可以睇車機,但車頭泊S位要好小心。

另外就4邊都有好輕微既刮花同凹陷,佢話係上幾手既P牌仔整到如果租的話一定要影清楚 (不過個車主都幾好人,載返我去地鐵站落車,順便落車望一望車身冇咩問題就退返訂比我)。尾bumper有些微突出,但唔影響行車

內籠先前都講過,唔知點解腳位好多樹葉希望佢會掃一掃,但整體內籠係好乾淨,最重要係細細架,新手P牌操車一流。講多次,我真係唔係打手

你咪撚癲啦
你up乜嗡
唔撚識聽?
咁既post都有顛狗入黎,無謂被佢騎劫,即block保平安
岸鳩 自己亂鳩咁講野 仲要話人屌佢
唔止,租車有專用既租車保險
租車可以邊度搵短租車位?
屋企附近d爛地
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞