一人N個遊戲中永遠係人生佔一席位既地方

657 回覆
347 Like 30 Dislike
完美世界 最完美既online game
踩住飛劍周圍飛
一隻真。開放式世界

幻想學園
以前讀書玩到唔肯訓
搞到無心機讀書 成績越黎越差
但係我玩得好開心 童年回憶黎

如果佢地試下上網kickstarter可能有人肯
轉到半路有電話入 就死左
要較飛行模式
台灣版權賣嚟賣去又亂已經好難追溯到
上年有香港人嘗試重製,但技術問題終止咗
GTAV
出咗練金就無玩
天外 妖3
巨商 打閻皇嗰個位
瑪奇係真元宇宙
得閒係係提村搞營火音樂會, 大家食下野吹下水
就算行行企企同npc傾計升親密度打下工都好開心
果時就算打其他機做其他野都長開瑪奇掛機當msn用
不過我諗開心既係因為入面果種冇壓力既生活模式, 仲有一班可以一齊講廢話既朋友
唔似依家d game明明online但係玩到單機咁樣,又要追level又要打裝又要課金升戰力
現實生活都已經日日係度追追趕趕, 係瑪奇先做到果種夢想生活既感覺
不過已經番唔到轉頭, 依家每次開game都變相提醒番我現實生活入面有幾大壓力, 而且人大左,本身入面d fd已經都消失哂
巨商 蟒蛇刷幽冥石個位
窮鬼以前日日起個度刷石
石器時代
原本想post大田 手殘㩒咗江戶
一死咗又有排行
天外個世界好吸引,職業英雄又吸引間唔中都想玩番
但門檻太高,升極都未夠勁打、好重複又消錢
間公司肯大改就好、天外2又冇影
完美世界 祖龍城
九陰真經 蘇州
Fallout NV The Strip
Fallout 4 Diamond City
Fallout 76 Whitesprings
刺客教條2 兄弟會 梵蒂岡
Skyrim Breezehome
Payday 2 Shadow Raid
GTA VC Diaz大宅
GTA Online Eclipse Tower
TF2 唔識揀
CS Dust2
HP 旺角

好想寫Cyberpunk不過玩得唔耐
上面應該每款都過200小時

兄弟會梵蒂岡最深刻係因為
開頭同臨尾都要係梵蒂岡帶蘋果走佬
第一次係開場 有叔叔帶 佢隔無耐就比人殺左
第二次係後尾 要自己走 無傷先可以100%過關
剩係可以跑唔可以打交 手揸蘋果一用就扣血
而第二次只要自己行番叔叔當初帶條路線就會無傷
真,D玩家特別有人情味
大家坐底開個火share下野食已經好開心
記得杜巴頓成日有人夾band開演奏會都會停底聽下
玩落真係好似第二人生咁
仲要係有怪物同魔法既世界
前期冒險感真係好正,新手村打隻狼都可以俾佢屈死
可惜後期太著重戰鬥,出D招又愈來愈屈機
已經唔係夢想生活
https://youtu.be/Ggz1xOXr3xE
聽埋BGM真係咩回憶都返哂黎
估唔到咁多文盲負評

竟然無人講呢個
好撚懷念呀
一入到水路成班撚屌就好鍾意狂禁Ctrl彈下彈下
第一個係咪楚留香新傳?
當時玩到停唔到
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞