一人N個遊戲中永遠係人生佔一席位既地方

657 回覆
347 Like 30 Dislike
天外魔境 第四之默示錄
完美
記得每個場景過場都會有首詩
春寒賜浴華清池溫泉水滑洗凝脂
103八軍羽靈 連初戀男友都係完美識
識咗一大班台灣朋友去台灣一齊旅行 好懷念
依家既RO要FARM太多啦,個個玩單機咁

求其search條片個個都離地神裝 ,以前玩ro +7 都威威豬,依家冇+10幾啲裝備係冇效果,一堆裝逼你精煉又咩影子裝又要精煉,又附魔玩抽獎,變相就係叫你鳩farm所有既野。

傷害唔只係999999,
已經到左連5000k以上都有大到一個點已經想像唔到係點砌點玩,見唔出再點講團隊合作,一味鳩spam 鳩aoe 鳩秒。玩有個私服諗住入左個隊打副本呀,屌 一條友秒哂所有野,buff都有哂卷,都唔知自己喺度做咩。

依家都懶得再farm , download隻offline 玩單機 算
巨大煎蛋捲
好記得我中二係喺樓下OK買咗隻林志玲樣嘅$8遊戲碟
入game嗰陣真係好震撼 3D到我個人物喺萬化附近卡住咗唔識路出返去要重創自此就玩咗好多好多年玩到入U
仲記得 9築基 19靈虛 29和合要搵芝人芝馬 39元嬰 79渡劫…

大草場

冇過過闖關
其實仲有好多地方好多回憶
波利島,斐洞,下水道,夢羅克穿左個窿,伊斯魯德pvp,迷藏森林蕩失路,好多好多
精森小劍1v1
同埋山谷camp人落街
童話 金銀城商場
最撚有回憶一定係混沌避難所 刷到想嘔
學義士第一招絕招
係個汝南洞死左唔知幾多次
銀鞍照白馬
真係佔一席位卡關卡出一席位
崔智雲整容的
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞