嚟緊新一代 Doctor Who 會上 Disney+

63 回覆
13 Like 2 Dislike
best還best
最好睇還最好睇
David 好似回歸救場
個人覺得混音最平衡係11
【聲音制式】
單聲道(1963–1987年)
立體聲(1988–1989年,1996年,2005–2008年)
5.1環繞聲(2009年至今)
好認同,成套嘢好多位都為做而做
不過最尾個段我就覺得唔應該咁,轉showrunner 都係想有個clean slate,唔會咁樣直接帶上季既劇情落黎(就算chibnall 唔係屎都係咁)
Exterminate !

一陣玩吓先
I never forget a face...
I know you don't. And in years to come, you might find yourself revisiting a few but just the old old favorites, eh?

https://youtu.be/1cbQVfVfSrI?t=124
Tom Baker啲近照好殘下好驚
都88歲啦算係咁
推下舊post先
我係DT嘅忠實fans
十任係冇得輸
所以係我係十任開始睇
啱啱睇晒十一任加十二任幾集再返去睇九任,依家開始睇返十二任
十同十一任兩者不相伯仲係最好
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞