嚟緊新一代 Doctor Who 會上 Disney+

63 回覆
13 Like 2 Dislike
記得以前有套4仔叫Dr. Screw

Cos啲Dr. Who人物同劇情

而家搵唔返
感覺好中學話劇 feel,好兒戲。
https://www.youtube.com/watch?v=QNszKKAtEwU
大家最鍾意邊個 OP ?
https://www.youtube.com/watch?v=0o16_t55uwI
再下一個 Doctor 係咪變性/雙性人?
CLS

Dr Screw Trailer

MarkSloanShowreel
Views
Nov 26

https://m.youtube.com/watch?v=BkrZ952JVik
Kaizen Betts-LaCroix
9 years ago
Actually, yes. It's a sonic vibrator.
之前追完s12嬲得滯無跟足追flux
呢兩日睇翻感覺上好過s11 s12 唔知係咪因為得半季啲劇情緊湊啲
不過點都狂賀chibnall收皮

下年又可以慢慢由9煲到12
亞視買果堆劇同動畫都好正 但冇乜人睇
以前國際台播,亞視收皮之後now有播
但都係搵返RTD接手 冇新head writer
青黃不接都唔知仲可以做到幾多年 一陣又hiatus 過
now? now 入邊啲 BBC 台?
cult片多過咸片
佢拍sex edu好好睇
講開 BBC,唔知之後會唔會上埋佢哋啲 documentary 呢。
定還是唔會,因為驚分薄咗 Nat Geo 啲客。
Jodie其實幾吸引,不過我睇兩集都頂唔順d劇情,以前D伏筆又收晒咁濟,Companion 又唔吸引。

Captain jack harkness 出翻有無咩特別劇情,或者講起之前??
好過同好

係有分別

PotD唔睇演員淨係睇劇情嘅話簡直係一pat屎
我覺得eve of the daleks好睇過佢
Power of the Doctor係結束Chibnall era嘅作品,一定係best
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞