nautica jp定essentials

59 回覆
1 Like 9 Dislike
啲水貨舖件tee賣到599,699大把水魚買
而家yen咁平,自己撳400有找
點樣自己撳 求教學
我都想知點解買唔到
上到 唔知Samsung個browser搞乜上唔到
不嬲唔直送香港 要代運
用Worldshopping話唔support hk
其他brand又得
人地個brand for JP only
正常情況唔俾賣出國
當然你搵到佢無block既代運同俾到錢佢奈你唔何
買得多野嗰啲高級會員喺一般做緊9折嗰陣佢地好似有85定8折添 仲有得儲會員積分 最高級嗰種有得回返7% 如果門巿買嗰啲仲有得退埋稅 當一件logo tee佢地入貨價應該2百中 都真係食水幾深
想問下如果supreme tee 同hoodie都係m size
Nautical應該買咩size好
175 65kg
我同你一樣高 差唔多重 supreme都係著m 如果nautica你想同supreme差唔多fit就買返m 但我覺得nautica鬆身啲好睇啲 所以著L
姐係tee同hoodie都係L?
我諗可能都係L因為我件supreme洗多幾次都會緊咗
最basic大logo嗰啲係 一開始有3件買咗m覺得唔夠長 同埋hoodie袖長都太啱啱好咁
但有2件高領間條tee係特別長 要s先啱
上面有人話nautica都有縮水 但我暫時十幾件都唔見有呢個問題
L穩陣,我輕你少少,M都ok,想oversize 多d 可以L
邊使VPN
手上個件essential t著左2年都冇事喎

4件輪住著

仲平過nautica
依家唔開話唔支持送香港
不嬲用代運喇
167矮撚著會唔會太撚大
依家我係自己買完再buyandship
唔好買nautica著到mk哂
都仲未算 始終得水貨舖得少量款賣
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞