nautica jp定essentials

59 回覆
1 Like 9 Dislike
講over size tee 邊個好著D
nautica
essentials
nautica jp水洗款幾好著
Nautica好撚厚 夏天唔想着 利申買咗9/10件Nautica
真係重到仆街
冬天都唔想著啦
d冬天款香港著又係太厚
9/10 件姐係一件都唔夠
Nautica JP 官網送唔送香港?
質地好差 領口會變形 又會縮水甩色
nautica?
件nautica白tee 買左返黎著幾次冇著太厚
Nautica d款靚好多
應該講essentials 領口變形縮水係真 甩色就未試過
Nautica應該算靚料 但真係厚到仆街 特別too heavy嗰啲款
Goopimade
係 今季買左兩白 兩藍
白著幾次個領口變曬形 全部洗第一次就縮水
你預買大一個碼 藍色就洗幾次白左
原先打算冬天都買幾件長䄂 見到咁即刻卻步
essentials 冇著過冇評價
但nautica 我兩件大logo 兩件左邊有袋 too heavy都出事
咁慘 有無相睇下? 我4件大logo 2件間條 1件領位logo 4件hoodie 1頂帽 so far都未出事 logo嗰幾件應該每件都著完即洗咗10次以上

btw essentials未賣logo仲賣緊側拉鏈,褲腳拉鏈嗰啲款嗰陣質地好好多
nautica真係好多假野 除咗官網真係唔敢買
上淘寶search下嚇死人 唔明點解咁平都要買假
我直接freaksstore訂番黎
試過買唔到
請教下點買?
唔係五百幾蚊件tee?
曲線話自己有錢
可能住緊山頂
我直線話自己窮 次次都係襯佢9折再加買滿6000減1000yen,12000減2000yen先買 圍返3舊水1件大logo 間條嗰啲2百幾添 所以唔明點解啲百幾蚊人仔既淘寶假野會有market啫
btw nautica賣得平應該算係共識 聽過有youtuber形容佢係fast fashion添
nautica jp block左香港?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞