母子決裂!李泳豪結婚釀家變 註冊未邀施明泳漢見證

250 回覆
35 Like 108 Dislike
THIS IS HONG KONG
CK唔算雞格啦 係雞格當初一上位就飛起條友
果陣實搵到有錢佬埋單
想問泳豪仔個個係咪假髮黎
哩個仔真係垃圾來
兒登仔月薪過百萬
應該好似佳哥咁將條女斬件碎上然後成世住安全屋先係真男人
好嘔心呀42歲仲豪乜撚野仔呀
人地都未嫌佢個仔廢 42歲廢男係溝返老女人有咩問題
唔通25歲女會比佢屌
42歲仲遇到個岩嘅雙方又想結婚其實都唔易 佢阿媽仲想拆散人係咪想個仔孤獨終老
好意思嫌棄人
你個仔咩斤兩呀 中坑黎咋
比你娶Blackpink Jennie好唔好
連登loser集中地,笑人廢
條女係想識支那有錢佬 點知對方係假富豪

佢奶人仔大計柒咗 仲俾人無限中出

知名度低又無形象 搞到要返支那出show 著少布啲咁表演似地下舞女多過藝人

唔好再為隻投共臭雞護航啦 死五毛
唔好巔倒是非

佢無紅過 佢識豪仔就係因為佢做婢女 無咩戲份大部份時間standby
兩個成日場邊傾傾吓計先開始拍拖

李泳豪只係玩票性質 佢一早返咗支那片車搵快錢
一星期只開兩三日工已經夠養隻臭雞同佢啲JDM

所以隻雞無養過佢 唔好又美化港女臭雞

條臭雞想釣金龜以為成功咗 先飛豪仔
點知個吳帥係低端人口 搞到佢周身蟻
佢本身又無咩job 又唔夠啲後生爭
成為無人問津嘅老雞
要返支那夜場登台 即係包括做雞
佢都好過垃圾魔鏡
你映衰男人多啲 佢玩車搵得多過你
this is lihkg
佢之前畀ck搞到唔想再拍拖,係呢條女令佢信番愛情

你係佢都聚佢啦樣唔樣呢啲好閒
去左做雞做到有疱疹,冇老公要自己照顧個小朋友。
咁都有得吹奏
老豆個場名氣同收費拍得住出面啲所謂5星酒店
人地有做飲食架,可能係鼎爺打本,但未至於係廢中,二世祖,全家佢似係最正常果個

連登唔係多後生仔嫁咩 點解某d人講野咁似廢老定原生家庭影響咁大?
好多人明明 自己人生都過得焦頭爛額,仲大大聲對其他人私生活指手畫腳 依種人先係最垃圾
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞