母子決裂!李泳豪結婚釀家變 註冊未邀施明泳漢見證

250 回覆
35 Like 108 Dislike
https://youtu.be/P8KC0YHMxAw

睇親都覺得呢個MV 關家姐冧豪仔
好冇說服力!
幾靚喎
42歲啦
長期老臨輕輕鬆鬆密密食都唔錯的
diu

鼎爺後生實晚晚砌老婆
佢老母擺到明係啲麻撚煩嘅人嚟㗎
如果唔係當年一早同咗楊思琦結婚啦
42經都停埋仲點抱孫
身為男人仲要踩同性一腳,難怪香港男性地位咁低
拍吓膠劇出吓鏡當返parttime冇問題
當然大眾都唔會expect 你呢度算係咩成就

至於玩車教車係好燒錢
一係又打人工賺嗰幾千蚊人仔
否則想自己回本當呢行開飯門檻係好高
唯一只可以學佢老豆認屎認屁唔好認廢
有幾大聲得幾大聲引門外客關注佢

不過啊仔又調返轉
帶綠帽就呻慘
玩車就講出面跟日本仔學點樣人外有人
連自己都唔打起個堅抽形象
我係門外客不如我科水俾其他人啦
真係當學結他學興趣班咩
講到早前李錦聯笑言要與李家鼎合作搞食肆,並把餐廳命名為「鼎李滷味」,李家鼎聞言謂:「黐線!佢抽我水,嗰日拍嘢,佢話影張相,我冇所謂,點知佢爆啲咁嘢,話咩『鼎李滷味』,我真係『鼎佢滷味』!我唔鍾意,流嘅!(李錦聯想搞笑?)搞笑唔係問題,但我完全唔知,調番轉,你舒唔舒服?大家加埋百幾歲,我話你都唔好意思,如果我知,都唔影相啦,整啲咁嘢,你話你過唔過癮?」
拍埋長腳蟹度真係好大對比
佢個仔都4張啦
仲睇定d
推到個後生女都驚年紀差距啦

個阿媽先唔化
為抱孫嫌個新抱年紀大
開心咪得囉 一定要生咩
自己個大仔都有生仔女
自己唔係識通靈咩
咁都算唔到?
豪仔個假髮都幾假下
佢老母條傻西有人肯嫁佢個廢柴仔咪偷笑,仲嫌三嫌四
其實佢地有冇諗過
人地正常女仔,見到咁既家庭背景都掉頭走

就咁睇文字,都feel到個老母都應該係極之傳統奶奶feel,會催生仔乜都管嗰類

咁既家庭背景,嫁入去就算唔一齊住都唔慌有運行
以工作來自我麻醉?
咁想要咪自己生囉 做乜要控制人地嘅人生
點解佢要有咩成就
有工番有一門手藝都要比連登仔話廢
膠劇爆show可能已經高過入息中位數啦
仲好過番part time
你唔講都無為意

諗起佢阿哥都係咁
我第一眼都load咗以為施明咁快90幾
施明都叫半個鬼婆都咁唔化嘅
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞