[ELF] Super Junior SS9 in HK 一連兩場終於有得見相愛相殺討論區(34)

787 回覆
15 Like 2 Dislike
我都係得自己一個嗌諗緊冇人嗌係咪我嗌錯
我都係咁諗以為自己嗌多左
尤其係mr simple同sorry sorry呢2首
下次練好啲叫足啲
希望大家一齊練
所以其實睇得出佢哋真係有小小偏愛台灣既ELF畢竟佢哋以前參加咁多台灣節目 台灣人又熱情應援
但同時都睇得出佢哋比起香港場疲累 始終HK隔離有得休息兩日
東海又錫一啖應援棒物同人交換 又拎fans手機錄影+自拍佢哋fans service真係做到足
我都係
勁想大家好齊好大聲咁嗌
台灣ELF係真係好有心思
我睇都好感動
唔怪得佢地咁中意台灣
下次再叫大聲啲 再齊啲
下次香港場開show之前要不停share番啲應援教學出黎
圭賢話唔可以同elf睡覺

佢地真係好認真學唔同地國家嘅語言
點解
我想喎但
中意佢哋都正常
佢哋真係好努力為SJ應援同衝榜
kkbox未輸過咁濟
演唱會應援又每次都有驚喜
同埋佢哋只會叫台灣ELF做老婆
所以台灣fans其實好抵錫
每一次應援都勁真心+用心 佢哋自己睇得出
每次都係演唱會係藍海中玩韓文句子連埋一齊
同SJ和應 玩下佢哋又感動佢哋
而且一大班人練習 要知道自己崗位都唔係容易
之後Kkbox 10-12年 121週一位 SJ佢哋已經好proud of喱件事
17-19年 又200週一位都係SJ
講緊呢段時間已經好多大勢男團出咗嚟(即係BTS嗰啲
嗰陣佢哋要當兵嘅又未當完 又唔係完整體 又出咗道咁耐 如果作為idol 見到係台灣喱個地方
自己仲有咁嘅成績 我都會好感動同感激 一定會記在心
係啊
所以我都覺得SJ偏心台灣ELF我係服嘅
成績真係太好
應援真係全球最用心
仲要佢哋大部份long stay過
同呢個地方特別上心都正常
其實好難唔偏愛台灣
個邊fans真係好長情 又仆心仆命
咁多週kkbox 一位真係超級真愛
好羡慕佢地可以咁團結
香港都冇搞手……
佢地偏心台灣妹都唔係第一日既事
飯左咁耐 次次佢地去台灣都feel到佢地好開心
你睇day 1 啲fancam

https://www.instagram.com/reel/ClYxBlSLi2H/?igshid=MDM4ZDc5MmU=

跟住day 3 變咗睡覺發夢三部曲
圭賢仲要學埋台語

https://www.instagram.com/reel/ClbYxTmg-7X/?igshid=MDM4ZDc5MmU=
台妹真係好幸福
今日赫宰個番話真係搞喊我
佢地係台灣真係有好多回憶
利特佢哋今日話約實左去台灣搞安可場

好羨慕!!
如果真我都要飛去睇!!
真係好佩服
好感謝佢地
都係多得台灣助攻我入坑入到最深深處
勁多台綜又好好睇
反而SJM返大陸個啲真係冇咩點睇
勁尷勁難睇
咁快有Teaser
我就係因為SJM d台綜先入坑
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞