[ELF] Super Junior SS9 in HK 一連兩場終於有得見相愛相殺討論區(34)

787 回覆
15 Like 2 Dislike
坐第2行整咗利特應援扇 佢見到同我鞠左2次躬又俾心不狂中意咗12年
睇完都更加鍾意利特
每次表演完佢都自己再喺台上鞠躬 睇到感動又心痛
開完第一場我屋企都未返到佢已經開直播
做elf真係好幸福
第一日完show後半個鐘到藝聲就開直播
我散場逼緊巴士啊大佬
今次冇喺香港做任何訪問
琴日大家一齊唱devil , house party ,bonamana ,sorry sorry 真心勁正,應援聲超大
我都係喺巴士度睇
佢地真係寵粉到癲
救命
睇完演唱會真係垂直跌落坑底 直到永遠
睇翻片原來有影到佢背脊!!
一路倒後行一路扮拉 好得意
Black suit應援聲都好勁 係會起雞皮個種勁
真 day2氣氛真係好正 應援又大聲!
我嗌到今日失咗聲 講唔到嘢
但係聽到佢哋都覺得第二日正過第一日 咁就乜都值
隔咗幾年先見到 我兩日都忍唔住喊
我都係!尤其琴日去到ending talk 嗰陣基本上喊到收唔到聲
一諗起唔知幾時先有得再見就好傷心
真 每一次開口講嘢 我都係到抺緊眼淚
真係好愛佢哋
有冇人知雲手上啲紋身係真定假?
好似紋身貼紙黎
但可以hold咁耐架咩?
我都覺得係紋身貼紙嚟
但有時佢唔止出show
喺Cafe或者自己影喺屋企同狗仔影嘅嘅IGstory都有嗰啲紋身
之後我都諗冇需要喺屋企都癡紋身貼紙
紋身貼紙係可以hold好多日 之前佢上過個節目有即場抺甩晒
講起紋身 諗起神童紋身好搞笑
希澈話佢想紋大紋身點知紋咗一半怕痛放棄
所以個紋身得一半
佢哋今次黎好似好多新聞報道
我身邊好多friend 都問我sj concert 點

跟住今日搭搭吓地鐵聽到the crown
我見到全架車乘客都喺度望發生咩事
我仲以為係我唔記得熄手機啲歌
原來係新聞播緊
因為係疫症爆發以來第一隊外國團體黎香港
我意思係記者訪問佢地答問題嗰種
https://www.youtube.com/watch?v=mz9uNLkrHe8
反而有到現場訪問Fans
以前都冇呢D
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞