Rap爆你班連登仔

653 回覆
1913 Like 42 Dislike
Can I start rap?
Yo yo check it
訓訓下見到你地班on9仔
半夜三更吵住人既屎忽鬼
屌到你地爆菊唔好問點解
因為你只係uber既外賣仔
Get the fuck off son of bitch
That means 返屋企打飛機啦 牙籤仔!!
yo yo your time!

Yo yo
Let's get the flow no matter one two three
I am here to killing your mc jin
You know what?
I dun know the ABC but I know you are the holly shit
listen up my final kicking flow
你話我係牙籤仔 我話你連女朋友都冇既連登仔!
見到咁多正評 以為個post好堅
入到黎 原來係班ON9仔 係到發癲
押得果一兩個韻 以為自己係MC JIN
話自己係FreeStyle 其實根本無Theme
幾句野9唔搭8 唔該你地收一收皮先
仲有樓主條柒頭皮 俾人屌撚到去左邊

樓主柒頭皮我諗係人都知
無theme無beat意境夠癲一樣咁堅
不過巴打你就 好似串左少少
圍埋Diss下互屌都係為左好笑
一兩個韻 係咪笑緊自己
唔夠過癮 容我屌撚柒你
夕陽武士 what a cool name
人生咁快走到夕陽 thats a shame

adore推po 當然唔係壞事
落埋波地玩兩句就更perfec池
freestyle 我都係前兩日先開始亂試
想玩呢個舌音果然唔易

adore推po 當然唔係壞事
落埋波地玩兩句就更perfec池
freestyle 我都係前兩日先開始亂試
想玩呢個音果然唔易

定齒音?唔肯定
yo yo
入得呢個post
各位唔駛嘈
惡意攻擊只係低級既招數
Rap 係要表達自己既情緒
求其兩句兩句就咁押韻戇居居
yeah yeah yeah yo yo

李白你幾十歲人學人rap

話你聽 你個look同hip hop完全唔夾會唔會好sad

你著晒古裝成面so個樣一d都唔潮

明明骨頭都硬晒 又無音樂感 個身又跟住一齊搖

作為連登mc jin睇到我都想笑

你話你做過外賣仔我都做過

但係你踏得咁慢 腦又遲鈍怕唔怕送錯

睇你個樣都係返返去羅湖到運水貨

你收撚皮啦
呢個po既頁數已經去到二十二
全靠各位連登rapper既堅持
李白詩人係開po功臣
再用回覆將hip hop推上連登
唔理佢強唔強聲音響唔響佢緊唔緊張
無論你想唔想都應該比佢一個獎
yamakasi
李白詩人係開po功臣

Yoyoyo Nonono 咁樣唔好
我覺得樓主改錯名似挖緊李白墳墓
得罪詩人 佢彈起身 真係唔惹小
你咪以為rap到兩嘴就唔洗比人屌yo
面係人地比 架就自己丟
你條女 喺我下面等住幫我吹大蕭
你燒親我條尾你就有撚緊
因為激嬲我我要你幫埋我含撚
Peace
李白詩人係開po功臣

面係人地比 架就自己丟
你燒親我條尾你就有撚緊
Peace

死咗返生真係唔惹小
有實力一定唔怕比人屌
面的確係人地畀 實會有人厚面皮
架又真係自己丟 但係未必要吹簫
邊個燒親你條尾 你要控制下自己
太激動唔好鳩叫 睇下你仲有冇招
連登仔咁都叫識rap
咪係到搞爛gag
比你睇下咩叫實力派
Rap到你入廠搵山拜
樓主都唔知係到rap乜鳩
但佢係心諗 千五like就一定夠
建議你早d收皮快d抖 咪係到柒到嘔
李白詩人係開po功臣

面係人地比 架就自己丟
你燒親我條尾你就有撚緊
Peace

死咗返生真係唔惹小
有實力一定唔怕比人屌
面的確係人地畀 實會有人厚面皮
架又真係自己丟 但係未必要吹簫
邊個燒親你條尾 你要控制下自己
太激動唔好鳩叫 睇下你仲有冇招

巴打
要唔要 黎個cypher
我同你個嘴型就好似上牙對正下牙
既然我地咁岩key 就一齊屌樓主個pp
我槍頭指向樓主唔關你事喂鬆啲
唔洗緊張 我仲有大把貨
有無聽話床頭打交然後床尾和
我地同聲同氣打9樓主阿嫲阿婆
Peace
Yoyo~ check it 鳩
freestyle ~~Yoyo
拍mv~拍mv~拍mv
Yoyo~~~
Yoyo~ check it 鳩
freestyle ~~Yoyo
拍mv~拍mv~拍mv
Yoyo~~~

Tommy呢個gag到底要loop幾多次
我好肯定你呢group人係弱撚智
睇真啲你個and拍又幾撚有趣
令我不禁驚訝 你夠唔夠十歲
講多次幽默呢樣野唔太容易
返到現實社交咪立亂試
連登仔咁都叫識rap
咪係到搞爛gag
比你睇下咩叫實力派
Rap到你入廠搵山拜
樓主都唔知係到rap乜鳩
但佢係心諗 千五like就一定夠
建議你早d收皮快d抖 咪係到柒到嘔

yo man
識唔識rap 唔係由你去決定
呢度係連登 唔係殘酷一丁
就算樓主柒左都唔使叫佢收皮
如果巴打有料 就快d show下quali
比大家見識見識 等大家比下掌聲
SUPER!!!!!!
Yoyo
亞洲亞洲
Yoyo
Yo yo
大家好 今日早晨
你班毒撚琴日on9到暈
今日rap番兩句確實精神
實搞到你班仆街笑到唔撚洗訓
Yo yo

枉你自稱李白詩人
你啲中文
真係低能
幾經辛苦先至押韻
俾你講中我真係未訓
不過照樣將你擊沉

樹大狗公有幾狗講黎聽下 食過幾多豬扒我唔驚訝 yo

我一鳩和尚一碌鳩一賓周一支舟縱橫四海食女樂悠悠 (極速)

樹大狗公我睇你就樹大招風開黎見我我買你冇賓周 yo (極速X2)

battle

樹大狗公呢個故事
早係上年開始
樹大招風只係食字
一樣都係貶意
顧名思義 毋庸置疑
講既就係一個舊同事

一隻狗公
叫做n.fong
蒲開港島中
就係中環唔係尖東

家境唔錯但想更富有
所以學人走去做燈頭
跟著個垃圾做佢隻狗
講既就係edwin佢呀頭
晨早流流 因乜解究
唔係搵我係搵我女友

仲要繼續嗎?我冇所謂呀

唔怕講句得罪 道理似性玩具

留精不留情 話知你一隊再隊

樹大狗公請你跟翻本門規矩

Rap鳩你全家老幼今日再造創舉

yo

今日我話撚知你樹大定花大

我一鳩和尚就自細嚇到大

我唔撚知你蒲開乜中環上環

要做低我一鳩和尚就實在幾難

yoyo
Yo yo
你肯戒煙 我地一定會撐你
你肯戒煙 我地話你最爭氣
決心戒就戒到尾 贏家一定係你
我地梗撐你 撐你 撐你 撐你
戒煙!我撐你!
Can i start rap ?
yo , yo , check ,
no?ok
yo
what the fuck man
依d 叫hip hop?
睇你d rap 真係短廿幾年命
拜託你地諗清諗楚 我唔想出手打你pat pat
Yoyo

邊個夠我威

yo yo
陳自瑤yoyo?
樓主好正
拔萃有個大仆街!大仆街!大仆街!
佢個名叫做陳庭佳,陳庭佳
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞