垃圾3HK老母比狗屌

95 回覆
25 Like 5 Dislike
用儲值卡,又冇合約。
用得唔好,咪又轉
soSim
自由鳥

中移好似都有
等等
請問3HK的老母是誰?
今日合約第一日,我先用左半日呀,係半日呀
139 100gb係standard ,我蝕
我一家都係用3HK, 全部我係登記人, 屌佢老母, 仲有4個月先到到期, 日撚日都打黎叫續約, 次次屌完都話會mark 低, 然後都係仲打黎, 屌9佢仲多過啲垃圾電話
用李家啲閪台只用儲值卡是常識吧
呢個 plan 之前做咗一排冇做
用緊3台既話無得轉號碼去so sim
要轉去另外一個台過冷河先
用my sim/自由了
點解既?我用緊3台 遲啲諗住完約就用sosim
應該 同台冇得就咁轉 我以家雙修緊
3HK出名限速 咁多限速case你都用 抵啦
鎖速就是增值服務 垃圾3永不錄用 唯一解決方法
幾錢月費?
248+18行政費,未扣回贈
我就係買完so sim先知中伏
又要買多張另一個台既sim卡攜號轉台

9) 可否攜號轉台轉用 SoSIM 儲值卡?
SoSIM 於 2021 年 5 月 19 日開始支援儲值卡號碼攜號轉台,並於 2021 年 6 月 22 日新增支援月費卡攜號轉台,
只支援非 3 香港號碼攜號轉台至 SoSIM 儲值卡。
https://web.three.com.hk/prepaid/sosim/faq-tc-211019.pdf
岩岩升級佐5G PLAN 下個月先有得用
唔係限速咁撚仆街呀
你地都係咩媒體果D任用?
即係我要將原本個3台電話 轉去另一張儲值卡
再用個張儲值卡將我原本個電話號碼 轉返去sosim?
大家一樣 13個app麻,我睇youtube依加得返由15mb/s 變 1mb/s
真係升尼把撚屌
無錯
唔係比佢呃佐呀..聲稱100GB全程唔限速 仲話信號收得好過4.5G
數據反映一切
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞