垃圾3HK老母比狗屌

95 回覆
25 Like 5 Dislike
5GPlan用左10gb後鎖速我屌你老母

唔好用3台 無限plan會鎖速

比二百幾蚊夠膽死得5mbps

仲要屈我收得唔好附近好多人用緊

大家請小心 提防騙子!

好快佢會打嚟叫你加錢升net+
但其實你本身個plan已經無限任用
特登鎖速搏你加錢upgrade
成鳩日打電話嚟叫續約,139$ 5g plan 50gb

轉去儲值卡算撚數
我原本$168 4.5G任用
依加$189 5G 100GB 續撚完先睇到早排做到緊$139,肉尺到
依加仲要鎖速屌你老母,比錢買難受,撚舊客既垃圾公司
永不錄用,遠離呢間垃圾
當舊客係狗
呢排好大力推5G plan
係咁打黎叫人轉
屌你老母夠膽死每次打黎唔同人講唔同價
不過同佢講部機唔支持5G就自動收皮

👆係29樓既速度,係街應該二百幾m
完全感受唔到降速
上台冇問清楚限唔限制速㗎咩
Sell你就咁講 然後長期得5mbps
再屈你附近好多人用緊收得唔好
3HK 除咗sosim、3萬同diy卡窮人恩物,乜原來仲有人會上台

俾個總結你:

3HK 只揀最平4g限速plan,因為平、貴都會限速,穩定地慢,窮人專用

Smartone 5g同4g一樣速度,有時5g仲慢啲,自從有5g後訊號差咗,好睇活動地區

Csl 快嘅時候可以好快,從來都唔會慢,因為一唔快就係load空氣,表現好極端

CMHK 5g最正常,但中資
真仆街
你好彩
轉儲值卡啦
(明就明)
$189 5G 100GB plan 用咗 10GB 會限速? 真係狗得咁誇張?
我用實測數字同你解釋
岩岩仲輕鬆睇4K 依加屌你老母睇唔到
3 個 speed test 同一位置?
樓主係狗?
試下用返4g ? 有時5g慢過4g
你老母係狗?
yes
仲慢
明 33蚊 抵到爛 搭車狂睇片都用唔完
原本個plan 一完就cut 鳩左個台佢
咁真係好唔掂
3 仔都出咗名係勁上客又唔攪擴容, 用限速嚟解決問題
用hkbn 行3HK線路,就未試過鎖速
不過hkbn 都好撚on9,仲有成大半年都叫你續約,仲要越續越貴
拖字訣,拖到滿約佢先會死死氣比抵plan你
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞