正式宣布iPad Pro 2018又贏

206 回覆
116 Like 7 Dislike
12Z都夠用啦
真心唔會用嚟剪片
各位大大, 我個女學校話叫佢用IPAD
我想問下我應該買邊款好, 雖然岩岩出左新款, 但我覺得無必要買,

我個人係傾向, IPAD AIR同IPAD PRO, 佢有時要用pro create 畫畫,
請問可以推介下我應該買邊款? 性價比高
Ipad pro 12.9吋 WIFI 256 G(二代) 連一代apple pen
賣4000, 底嗎?
買iPad gen 9 啦
一定係買pro 有120hz screen
畫畫會順好多
少少錢唔好慳 俾貴啲用多幾年
畫畫一定喺pro
如果新手畫畫買全mon好啲 如果有經驗買pro
2017 10.5 呢
我依家用緊iPad air 3最近好lag下想問下換邊部好?主要都係文書工作同睇下片咁
你個女係咪重讀緊中學 或者 小學
如果係嘅話 學校應該會強制喺部iPad度裝MDM
平平地買2599$ 個部iPad 9 算
再買貴啲都有乜意思
睇吓有冇親戚朋友可以用大學notebook ownership 減多200蚊
連Apple Care Plus 都可以唔洗買
壞咗直接買過部
中一
咩係全mon
全螢幕手快打咗英文
始終所有ipad 都可以用至少幾年 我會覺得寧願洗多啲買個新啲嘅設計唔會咁快睇落過時
其次係air/pro同其他有唔同嘅係顯示同面層玻璃貼合 air/pro寫字畫畫個mon會似係直接同支筆接觸 其他機中間會睇到有層玻璃隔住咁
有啲人好明顯察覺到 有啲人完全唔覺 都係睇你個女畫畫入門定老手 如果係好認真鍾意 會成日畫嘅可以買air/pro
iPad 10夠用 9都得但外形過時 用幾年買新好啲 如果中度文書以上建議買6gb ram 嘅機 同埋可以睇下apple翻新機有冇啱心水
錢唔係問題嘅, 一律買最貴, 打爆spec果部, 錢係問題嘅, 就去廁所用尿照吓點解咁失敗仲要買ipad
m1 個部 pro
最好問清楚學校先
間間學校都唔同
如果學校會強制裝MDM,建議唔洗買咁貴
如果學校唔迫你裝MDM,建議直接買iPad Pro M1/M2
Ipad 9 gen
所有中小學教育用途一律建議買iPad 9 gen 64gb wifi
最衰用緊an機
唔想分開2種線
仲諗緊10定air 5
ipad 有咩game 好玩
2021 12.9表示

今日好開心
Air
冇事
我2017 10.5都行緊ios 15.6仲唔lag
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞