正式宣布iPad Pro 2018又贏

206 回覆
116 Like 7 Dislike
10.5 pro同2018 pro繼續戰
m1 都唔錯

apple 性格一定keep 住m1 多幾年
10.5 pro先抵玩,第一部120Hz同4GB RAM ipad,亦都係最後一部有touch id既pro,開賣價$5349有256GB之後加埋價。day 1買用到而家,係個白斑問題搞到好多人換機,我算好彩換完冇再出現。係我用過最滿意既電子產品頭一兩位感覺戰多5年輕輕鬆鬆
same
贏條柒?下年就唔support新os
用緊a12z睇住m1早啲享受stage manager
stage manager仲要16.1下放返
無 都係用黎睇youtube
繼續iPad Pro 10.5 , 2017年8月用到而家
踏入第五個年頭, 冇穿冇爛
個仔出年出世, 諗住傳承落去
Same...想換新了...
我都仲用緊
仲要喺完applecare+ 前一日拎返去掉爛換過部翻新機
但部機一睇就知係全新機
2017 iPad Pro 10.5 inch
用黎睇片上網睇書冇咩問題仲好順
希望可以玩多兩年
個款同touch id 根本就fight唔贏午餐肉機 支apple pencil 又係on9
2018 iPad Pro 仲好順
用咗4年一啲問題都無出現過
爽到飛天
認同 除咗白斑問題之外好好用,不過最衰AppleCare過咗冇耐就壞咗,焗住換咗2020 11“
A12Z 第二年就出M1
10.5pro仲可以再戰五年
11 pro真係癲 蘋果要閹 功能完全唔係性能做唔到
床上神器
午餐肉機 即係邊部?
2017 iPad Pro 中學用到year 4頂唔順first gen Apple Pencil
2018大update抵撚到仆街
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞