係利嘉閣做緊狗 你問我答

338 回覆
19 Like 102 Dislike
工商鋪同主宅邊個好搵d
上完唔簽咁點?
唔係有最低工資補到夠?
冇打針有冇得入行?
本身份工返到有啲悶 想轉吓行點樣行
Property Sex
專業就肯定冇乜㗎啦都係頻頻撲撲誠意打動 加啲資訊嗰啲㗎啦
https://youtu.be/DM9vRQ4jyKc
唔係好好搵?人哋搵成球
無啦啦做多咗嘢幫你慳稅個租客又冇咩特別多着數你估租客同aa肯唔肯,一陣合約白紙黑字寫明租客負責管理費點知俾業主告佢違反合約唔交咁點
唔知有冇理解錯你個方法
有冇床單
叫完雞唔俾錢咁點
勁疹係咪真係好撚難頂?
唔係做aa都答到你
大把假盤
唔好咁幼稚成日問床單喇,呢行爆數果D女人多數個樣送比你都唔屌,有錢佬最緊要有人幫手出到貨/入到靚野,有錢有咩女冇得屌呀?
咁都叫做多咗嘢?

你份form本身都有得揀包唔包管理費啦 我收咗租10幾廿年,從來都唔包管理費

不過算啦,學樓主話齋,明嘅明,唔明嘅一世都唔明

新樓包管理費租出嗰啲一定好鍾意交稅俾政府
都係唔明
可唔可以詳細講
我都買左啦,一開始搵你同事買,依頭話傾好左個價,出到去搵埋業主準備比大訂簽約,點知業住話冇減到價。睇住你同事同業住即場傾價錢,你同事仲以為一定傾到,傾左半個鐘業主都已經費時傾開始逐客令,我就比你個同事呃左出黎曬曬啲時間。
本身果20% deduction 已經包左管理費呢d outgoing expenses,
如果要係合約寫租金唔包管理費但個租客要實俾租金加管理費會令個租客扣少左稅同埋claim少左公司rental recharge (如有)
你好似未答我問題,你都話合約寫 但實際另一回事
即係其實雙方都大條道理違反合約
第一我唔係做利狗 第二我唔係AA 第三你不滿可以轉AA 有信心既自己買
假設你係業主衝入一間地產舖放租,接待咗你嗰條友咪叫收咗個盤,如果你放低埋鎖匙比佢嗰條友已經分咗兩項野咁樣明唔明
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞