係利嘉閣做緊狗 你問我答

338 回覆
19 Like 102 Dislike
睇查冊同上網搵新聞
不過大部分都有個list知邊間係凶宅
好多都貪得無厭
當AA係義工
你公司啲 agent 真係低鳩能,又蠢又懶
大約20年前,我睇中咗層樓,叫 agent 同業主還價,佢鹵味,遲遲唔西覆,之後打電話追,佢話出緊去搵業主傾。好啦,信撚住佢先啦。仆佢個街,我咁啱經過佢鋪,見撚到佢坐係度睇報紙,即刻入去問候吓佢,真係問候,唔係屌佢嗰隻。佢當時個樣幾撚尷尬呀,我都差啲忍唔住笑。條友真係碌撚咁,唔係唔知我日日經過架喎,邊有咁撚蠢咁撚懶架 🙏🙏🙏
咁咪上完床先簽 d女諗住一簽單記有幾萬袋 總有人博
唔係邊有人入行
前線後勤係咪都開始炒人?
咩職位同埋老底幾錢?
唔自爆啦
底薪都係6千至8千
買多間啦,我跟得好貼㗎
你都on9, 個租客本來免24萬稅,
依家變咗2萬零4百

租得你2萬樓, 入息都應該高到要交最尾15%稅階,
咁租客中間嗰6千蚊你做業主憑乜食咗佢
加管理費係租客蝕啊, 樓上個業主要有幾仆街無良先諗得出呢d閪野
想問下買新樓, aa 究竟可以提供到乜野專業服務
廢柴,做地產狗!冇料扮四條,是是但但求求其其,水鳩啲客就袋幾皮。同騙子冇分別,我正式宣布地產狗係拎正牌既騙子!垃圾
大把人自己想買樓,幾百萬買層樓,你話呃就呃?
一定吹水
你係陳茂波? 你將會調升租金扣稅額去到HK$200,000?

On9
敢講真話
Respect
唔好意思,你間垃圾,麻煩唔好行咁埋,唔該撚晒 🙏🙏🙏
我都想知

房屋台個撚個都話睇樓要劈佢一百幾十萬,咁人哋既然係實價點樣劈呢
有咁嘅顧慮,喺合約備注咪寫多兩隻字囉,有幾難呀

最緊要係令到租客總支出/責任無變就搞掂
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞