我真係好鐘意細機箱

104 回覆
12 Like 28 Dislike
巴打好彩 希望你砌出靚靚仔仔
用過山寨版NR200玩過兩個config
SFX牛+ITX板執線叫做舒服啲
ATX牛+MATX板就咁塞嘢落去已經塞到燥
共石Loki 1000W SFX-L ATX3.0 Compatible差唔多$2/W
用緊lian li tu150想轉case
下吹壓撚到5800x咩
我之前封頂下吹c7cg壓9700k
一打機就100度啦
我都用緊呢隻
5800x3d,打機只係用50-60w,你粒97k分分鐘去120w,開隻witcher 3就見到
買左未砌+1
諗住轉suprim liquid 算, FE 太難買
巴打會用咩u?
1516 緊定係賣出去算
想學佢A4 H2O 玩自組水 (當然係用軟喉
是否玩自己

https://youtu.be/ibBdEFtBvQM
I 就應該Ryzen 7000系3D版

GPU就睇下A卡7系性能/尺碼 咩情況先
放都難 畢竟呢種機箱小眾野來
點解決積塵問題
DC-LT 細泵箱幫到你
4-6cm咁上下
係香港人,之前係epc gp開po,你可以試下inbox問下佢?
https://www.facebook.com/groups/hkepc/permalink/1543528466094606/
感謝清
大大力吹走,或者加隔塵網係左右底
4090 over height到咁
suprim liquid仲要上面出水口會唔會頂死
唔似會出白色
大又好,細又好,電腦都係淘汰咗
其實有d大部 不過平
大陸itxlab 塞左4090fe 入t1
嘈到仆街

睇下換meshlicious 定等 Ncase m1 evo
之前用
Silverstone SG05
Ryzen 7 2700
Asrock B450M ITX/AC
Patriot DDR4 4133 8gb X2 (B Die)
Gigabyte RTX 2060 6GB ITX
Cosair SF450金牌
Antec K120水

迫到線都冇位走, 熱到仆街, 最後轉返大牛加MATX 算.
補相

你都幾痴線
GPU 自帶熱風順便 加熱埋個CPU AIO冷排
改自組水係唯一出路 但煩
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞